Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincs valami "cuki" kis...

Nincs valami "cuki" kis irónia abban, ha egy pocakos ápolatlan férfi mondja egy 20 éves kisportolt ápolt srácnak, hogy ha nem szereti a focit, se játszani, se nézni, akkor nem is igazi férfi? :D

Figyelt kérdés
2021. júl. 10. 22:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Ezt most én sem értem. A háj kifejezetten asszonyos, semmiképp nem férfias.
2021. júl. 10. 23:15
 12/20 anonim ***** válasza:
77%

Nem érted, nem baj.

Lehetsz akár vágósúlyban, akár pehelysúlyban, akár Arnolddá is edzheted magad, nem ez határozza meg hogy mennyire vagy férfi, hanem ami a fejedben van.

2021. júl. 10. 23:33
 13/20 A kérdező kommentje:
szereintem te nem érted! ha a fejében rendvan és egy igényes pasi vagy, akkor az eleve kizárja, hogy elhízz és sőrhasat eressz! Ha csak nincs valami egészségügyi problémád!
2021. júl. 11. 00:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem állok le vitázni egy 20 évessel aki épp csak kikerült az iskolapadból (vagy még nem) és nulla élettapasztalata van :)

Majd kupálódik még a gondolkodásod, ez természetes. Ennyi idősen a többség pont így gondolkodik, még nem tapasztalták ki hogy mik azok a dolgok amik igazán számítanak az életben, a lényeg annyi hogy legyen jó külső, meg a legújabb iPhone, hiszen ezek teszik az embert emberré ugyebár. Bevallom, én is ilyen voltam, bár inkább tizenévesen mint huszonévesen, és nem ennyire, de abszolút értem hogy mit miért gondolsz úgy, ahogy.

Mellesleg nő vagyok, de nem lényeg, csak gondoltam megemlítem ha már így egyes szám 2. személyben beszéltél rólam.

És itt lezártnak tekintem az ügyet, nem megyek bele további eszmecserékbe, mindent leírtam amit le szerettem volna a témáról. Nagyon messze vannak az álláspontjaink, és legalább egy évtized kell hozzá hogy közelebb kerüljenek. További szép estét! :)

2021. júl. 11. 00:15
 15/20 A kérdező kommentje:
Na, az érvek elfogytak, jön a lekezelés, személyeskedés, tipikus!
2021. júl. 11. 00:29
 16/20 A kérdező kommentje:
Egyébként, mert téged ezek érdekeltek csak fiatalon, még nem biztos hogy mást is! ez a projekció
2021. júl. 11. 00:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkább nagyfokú ostobaság van benne, nem irónia.

A többször író hölgy meg félreértett valamint, itt nem volt szó arról, hogy a külső határozza meg, hogy ki az igazi férfi. A kérdezőnek azt mondták, hogy azért nem férfi, mert nem szereti a focit. Aki ilyet mond,(bárhogy is néz ki külsőre) az egyértelműen nem igazi férfi, tehát ebben lehet keresni az iróniát.

2021. júl. 11. 08:16
 18/20 anonim ***** válasza:
45%
Dagadtan is lehet valaki igazi férfi. :D
2021. júl. 11. 09:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg komolyan gondolja,akkor az nem cuki,hanem szánalmas.

Amúgy is rosszul tudja,mert az az igazi férfi,aki volt már katona:D

2021. júl. 11. 21:04
 20/20 anonim ***** válasza:
65%
Nincs, mert az igazi férfi hagyományos felfogásban az, aki már jól megrondult, aki meg kinéz valahogy, annak kezdik rögtön méregetni az irányultságát. Nem véletlen nem is szeretik a mai srácok használni magukra ezt az előző nemzedékek által lejáratott, "kétbites bunkókat" megidéző kifejezést.
2021. júl. 25. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!