Mi az a tulajdonságotok, amelyen változtatnátok magatokon, magatokban? Mi az, amit nem bírtok elviselni magatokban és a másikban?
Szinte mindent. De tényleg.
BTW, milyen szakdolgozat lesz az amihez még egy normális kérdőívezés sem készül?
Szia!
Nekem van egy nagyon rossz tulajdonságom, ami már rengetegszer sodort engem kellemetlen helyzetbe.
Sajnos túl nagy a szám!
Tehát előbb beszélek, és aztán gondolkodom, és nem pedig fordítva!
Sokszor nem gondolom át a szavaim esetleges következményeit, és így már rengeteg embert megbántottam magam körül.
És én ezen szeretnék változtatni.
-Rossz a kiállásom: mérföldekről látszódik, hogy 0 az önbizalmam, valamint szorongással és valószínűleg szociális fóbiával is küzdök.
-Nem tudok kiállni magamért.
-Nem vagyok elég határozott.
Mindegyiken nagyon szeretnék változtatni.
Magamon: szeretnék minél racionálisabb lenni, nem szeretem, ha az érzelmeim befolyásolják a dolgokat. Szívesebben lennék még racionálisabb.
Másokon: amikor meggyőződése, hogy neki van igaza, és esély, sincs arra, hogy meghallggason, mert alapból idiótának könyvel el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!