Ha 3-at választhatnál az alább felsorolt külső tulajdonságok közül, melyik a top 3 ami szükséges ahoz, hogy valaki jól nézzen ki?
Hogyan tudnék hármat választani, amikor csak egyet tudok? Ez így értelmetlen, Kérdező.
Egyébként meg, egyik sem feltétlenül szükséges, mindenkinek más tetszik, a szépség relatív.
Fitt testalkat, magasság, tökéletes bőr
Számomra: fitt testalkat, megnyerő arc, magasság
A testalkat az első, nekem. Nem is kell feltétlenül hogy vékony legyen, de arányos és karbantartott már igen. Számomra ez az, ami nélkül senkire nem tudnám mondani hogy jól néz ki. A listában a többiből ha bármelyik hiányzik, attól még nézhet ki jól egy ember.
Második a szem. Nagyon sokat hozzáad a szépseghez, bár nem létszükséglet hogy kifejezetten szép szeme legyen valakinek.
Harmadik... hát nem is tudom. Talán az orr.
A magasság nem releváns. Számomra tökéletes nőt is láttam már ketségbeesetten hajnövesztőket szedni a ritka szálú haja miatt, és egy kopasz pasi is szexi.
A fogsor nekem nem kell hogy tökéletes legyen. Sőt. Páromnak attól anyos a mosoly, hogy olyan kis furák a fogai.
A tökéletes bőr sem kritérium. Észre se veszem ha valaki pattanásos.
Én nem tudnék erre így válaszolni, mert a külső lélek nélkül semmi.
Pl. persze, vonzó a szép arc - de nem a vonások, hanem a mimika miatt (ami belülről jön)
Vonzó szép szem - de nem a színe vagy formája, hanem a tekintet miatt, ami megint csak a belsőből jön.
A legjobb test is vágylohasztó, ha nem társul hozzá megfelelő kiállás, magabiztosság.
Az egészség nagyon sokat hozzáad ahhoz, hogy valaki vonzó legyen, igen - szép bőr, haj.
De a tapasztalatom az, hogy hibába minden törekvés, ha amúgy azt sugározza az egyén, hogy ő egy savanyú uborka, vagy egy elszállt majom :D Legyen jó fej, kedves, és az esetleges hátrányos külső tulajdonságait máris jócskán ellensúlyozza :)
1. testalkat. Nem kell semmi extrára gondolni, ne legyen kövér, apatestű, legyen egészséges tónusa a testnek.
2. Ápolt fogak: nem orbit reklám mosoly, de legyen tiszta, gondozott (ha baj van akkor kezeltesse), ne hanyagolja a szájápolást.
3. Itt igazából nem tudok a szép haj/bőr közt választani, az a lényeg, hogy ez is ápolt legyen, tisztálkodjon rendesen, ha probléma van, akkor kezeltesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!