Más is úgy van ezzel az élettel, hogy semmit nem ér, és ha valaki megölne még azzal is csak szívességet tenne?
" Mondani könnyű. Bujjatok a bőrömbe."
Azt hiszed másnak nincs problémája? Dehogy nincs. De az normális, ha az ember ilyenkor megmozdul, hogy jobb legyen.
Nem tudom, pontosan milyen problémáid vannak, amiket úgy érzed, nem tudsz megoldani (szívesen meghallgatom), de az út, amit javasolnék, az az, hogy
- azonosítod, mi zavar
- meghatározod, mi ennek az oka
- megszünteted az okot
Mindenkinek vannak problémái, és alapvetően neki kell megtenni a lépéseket ennek megoldásához. Ebben segítségére lehetnek emberek, különböző módokon. Úgyhogy érdemes jó kapcsolatokat is kialakítani.
29 évesen nem vagy még öreg. Rám is jellemző az, amiket leírtál (és még más dolgok is), én is éppen 29 vagyok. Most kezdtem el magam rosszul érezni, de hiszem, hogy lesz jobb, szeretném, hogy az legyen, és elindultam az úton afelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!