Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak, melyik nőtípust...

Férfiak, melyik nőtípust választanátok?

Figyelt kérdés

Belső:

1. Asszertív, kemény, büszke, makacs, férfias, karrierista

2. Behódoló, félénk, irányítható, érzékeny, kislányos, családközpontú

Külső:

Mindkettőnek ugyanaz, mint ami az ideálotok.

Melyiket választanátok?

2021. júl. 9. 21:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Hm, és téged mennyire vonzanak a nőies férfiak, Kérdező? Szereted őket irányítani, vagy mások lennének az igényeid?

Én inkább határozott férfi vagyok, viszont például az előző kapcsolatomban is egy idő után inkább idegesített, hogy a partnerem döntésképtelen sok helyzetben, szerintem sokkal dinamikusabban együtt lehet élni egy olyan nővel, aki asszertív, de nem elnyomó, hanem közösen tudtok haladni a céljaitok felé. Kár, hogy ennyire ritkák az ilyen nők, mint Te. :)

2021. júl. 9. 23:27
 22/33 anonim ***** válasza:
67%
Érdekes, ahogy azt hiszed, a férfias nő dirigál otthon. Tehát te férfiként dirigálsz otthon?
2021. júl. 9. 23:30
 23/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, azzal, hogy leírtad, hogy az egyik férfias, a másik kislányos (még csak nem is nőies, nagyon beteg), azzal eldöntötted az egészet.
2021. júl. 9. 23:32
 24/33 A kérdező kommentje:

Azért írtam kislányosnak, mivel Vajna Tímea jut erről a nőtípusról eszembe. Tehát, aki olyan, mint egy kislány, egyedül el van veszve, örül, ha a herceg megmenti őt és vezeti őt/dönt helyette/felnéz rá.

A nőies szó a kettő típus között van, tehát az aranyközépút, de azt a típust kihagytam.

2021. júl. 9. 23:39
 25/33 anonim ***** válasza:

Nem. Az ilyen nők mindig magukhoz akarják venni az irányítást.

De nyugodtan fordítsd ki a szavaimat, úgysem fog kelleni egy 1. választási lehetőségben leírt tulajdonságokkal rendelkező nő.

2021. júl. 9. 23:44
 26/33 anonim ***** válasza:
Kérdező te milyen belső késztetést érzel hogy úgy viselkedj mint egy férfi?
2021. júl. 9. 23:46
 27/33 A kérdező kommentje:

21. Köszönöm szépen, ez most jól esett. :)

A döntésképtelenség engem is nagyon fel tud bosszantani, annyi idő elmegy, míg dönt.

Hogyha választanom kellene a határozatlan és a határozott között. Az utóbbit választanám.

Szeretek irányítani, de nem vagyok zsarnok, hatalmaskodó típus. Tehát tudok veszteni, kompromisszumot kötni vagy háttérbe vonulni, ha a helyzet úgy kívánja.

2021. júl. 9. 23:52
 28/33 A kérdező kommentje:

26. Nem szeretnék más ember(ek)től függni.

Az egyes típus a jég hátán is megél, a kettesről ez már nem mondható el.

2021. júl. 9. 23:59
 29/33 anonim ***** válasza:
91%

"Nem. Az ilyen nők mindig magukhoz akarják venni az irányítást.

De nyugodtan fordítsd ki a szavaimat, úgysem fog kelleni egy 1. választási lehetőségben leírt tulajdonságokkal rendelkező nő."

Nem is kell, hogy kelljen, de furának tartom, hogy a férfiak maguknak elnézik azokat a csúf tulajdonságokat, amit a nőnek nem.

2021. júl. 10. 00:15
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Persze hogy elnézik, hisz az egyik férfi a másik nő, akármennyire is fáj a férfinek és nőnek másképp kell viselkednie. Nőies férfiak, vagy a bu*ik sem jók semmire.
2021. júl. 10. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!