Férfiak, melyik nőtípust választanátok?
Belső:
1. Asszertív, kemény, büszke, makacs, férfias, karrierista
2. Behódoló, félénk, irányítható, érzékeny, kislányos, családközpontú
Külső:
Mindkettőnek ugyanaz, mint ami az ideálotok.
Melyiket választanátok?
Hm, és téged mennyire vonzanak a nőies férfiak, Kérdező? Szereted őket irányítani, vagy mások lennének az igényeid?
Én inkább határozott férfi vagyok, viszont például az előző kapcsolatomban is egy idő után inkább idegesített, hogy a partnerem döntésképtelen sok helyzetben, szerintem sokkal dinamikusabban együtt lehet élni egy olyan nővel, aki asszertív, de nem elnyomó, hanem közösen tudtok haladni a céljaitok felé. Kár, hogy ennyire ritkák az ilyen nők, mint Te. :)
Azért írtam kislányosnak, mivel Vajna Tímea jut erről a nőtípusról eszembe. Tehát, aki olyan, mint egy kislány, egyedül el van veszve, örül, ha a herceg megmenti őt és vezeti őt/dönt helyette/felnéz rá.
A nőies szó a kettő típus között van, tehát az aranyközépút, de azt a típust kihagytam.
Nem. Az ilyen nők mindig magukhoz akarják venni az irányítást.
De nyugodtan fordítsd ki a szavaimat, úgysem fog kelleni egy 1. választási lehetőségben leírt tulajdonságokkal rendelkező nő.
21. Köszönöm szépen, ez most jól esett. :)
A döntésképtelenség engem is nagyon fel tud bosszantani, annyi idő elmegy, míg dönt.
Hogyha választanom kellene a határozatlan és a határozott között. Az utóbbit választanám.
Szeretek irányítani, de nem vagyok zsarnok, hatalmaskodó típus. Tehát tudok veszteni, kompromisszumot kötni vagy háttérbe vonulni, ha a helyzet úgy kívánja.
26. Nem szeretnék más ember(ek)től függni.
Az egyes típus a jég hátán is megél, a kettesről ez már nem mondható el.
"Nem. Az ilyen nők mindig magukhoz akarják venni az irányítást.
De nyugodtan fordítsd ki a szavaimat, úgysem fog kelleni egy 1. választási lehetőségben leírt tulajdonságokkal rendelkező nő."
Nem is kell, hogy kelljen, de furának tartom, hogy a férfiak maguknak elnézik azokat a csúf tulajdonságokat, amit a nőnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!