Csak én vagy ti is csak álmodoztok arról hogy nyaraltok vagy két hétig vagy nektek van rá elég pénz meg társ?
Nem szeretek nyaralni.
Az utazás/szállás kényelmetlen, a tömeg és a hőség elviselhetetlen, már itthon is kapható mindenféle étel, kultúrprogramok és látnivalók elérhetők online.
Gyerekkent a Balatonon voltam 1x, mert vittek ismerosok, nagyon budget helyre, 5 napig ettunk szendvicset es hamburgert, es aludtunk egy xar fahazban. Olyan boldog voltam, leirni nem tudom.
Most felnottkent, hogy magam vettem a sorsom a kezembe, evi 2x megyek kulfoldre, minimum 4 csillagos szallodakba, tengerpartra. Idehaza is van nyaralo Balatonon.
Es pont a gyerekkorom miatt, nagyon de nagyon meg tudom ezt becsulni.
Mindenkit, aki nem engedheti meg maganak, oszinten sajnalok, mert igen, hiaba van, hogy az ember teper, az elet nem ugy hozza, es nem elore, hanem hatra halad.
Mindenkinek a legjobbakat!
Szoktam álmodozni, de most se anyagilag nem tudnék megengedni egy kéthetes nyaralást (bár kemping beleférne), se barátnőm nincsen.
Még a végén tényleg macskás bácsi leszek.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!