Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már szivárványos táskát se...

Már szivárványos táskát se lehet viselni?

Figyelt kérdés

Szivárványos táskája miatt vertek meg egy lányt a bényei falunapokon.

Itt a cikk: [link]

2021. júl. 9. 08:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy 2 évvel ezelőtti cikk.

Amúgy ebben az évben én se veszem fel az ilyen színű ruhámat, most nagyon elő térbe került a szivárványnak a másfajta értelmezése, és nem szeretnék teljesen feleslegesen konfliktusba keveredni emiatt.

2021. júl. 9. 08:22
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan jó lenne, ha nem próbálnánk úgy viselkedni az emberek, mintha a szivárvány csak az LMBTQ-é lenne.
2021. júl. 9. 08:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Valóban régi cikk, de sajnos igen. Én nagyon szeretem a színes, szivárványos holmikat egészen kisgyerekkorom óta, de volt, hogy én kaptam már megjegyzést, mert szivárványos kulcstartó van a táskámon. :(
2021. júl. 9. 08:31
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Egy felcsúti, szép nyári, napsütéses napon elered az eső és szívárvány látszik az égen. Orbán Viktor kiáll a háza elé és felkiált: "Melegpropaganda, a párt nevében tűnj el!".

Majd ezután leül a tv elé az unokájával és elkezdik nézni Az én kicsi pónim című mesét amiben rengeteg szívárvány van és ekkor megint elhangzik a fenti mondat.

Átestünk a ló túloldalára. A szívárvány nem feltétlenül jelent melegpropagandát.

2021. júl. 9. 08:34
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
4, nem baj, de legalább tudtál egyet ZOrbánozni
2021. júl. 9. 08:49
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Szájer Józsi fotója melegpropagandának számít?
2021. júl. 9. 08:51
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Kérdezd meg azokat, akik ezerrel nyomulva, a többséget provokálva tolják az lmbt propagandát! Ugyanis erről ők tehetnek - vagy ha úgy trtszik ti, akik összeszívárványoztok mindent erőszakos módon és mindenhol, ha kell, ha nem -, ha a nyomulás kontraproduktivitása ilyen dokgokban manifesztálódik.
2021. júl. 9. 08:55
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
ez is olyan egy nagy f@szság amúgy
2021. júl. 9. 08:56
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

"vagy ha úgy trtszik ti, akik összeszívárványoztok mindent erőszakos módon"

Egyes dél-amerikai népviseletek előszeretettel használják a szivárvány színeit:

[link]

[link]

[link]

[link]

Sőt, ha bemész egy olyan boltba, ahol füstölőket és indiai cuccokat árulnak, ott is előszeretettel találsz szivárványos színű ruhákat és ennek semmi köze a melegpropagandának.

A szivárvány pedig egy csodás égi jelenség, amit nyári zivatarokkor lát az ember már évezredek óta.

Azokat szidd, akik megszentségtelenítették ezt a csodálatos jelenséget és átértelmezték ennek a jelentését.

2021. júl. 9. 09:06
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem. Elvették 🙁

A szivárvány mindig is a gyermekek, a játék, a vidámság jelképei volt. Most meg az aberráltság propagálásáé. Ezzel nem leszb jobb senkinek sem 🙁 főleg az LMBTQ+² akárkiknek nem. Ezek már rég nem a jogokról és az elfogadásról szólnak. Túl van tolva.

2021. júl. 9. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!