Az angolokat ti hogyan jellemeznétek, melyek azok a nemzetre jellemző karaktervonások amelyek szembetűnőek?
Én mindenképpen megemlíteném a pöffeszkedő stílusokat, önhittségüket, ridegségüket, panaszkodásaikat, intoleranciájukat más nemzetek, rasszok felé (most attól eltekintve, hogy megtűrik őket amig csendben végzik munkájukat).
Nektek mi jut a leghamarabb az eszetekbe?
10
Sosem értettem azokat akik a saját népüket szólják le. Ilyent más népek esetén nem is tapasztaltam, csak a magyarok között vannak néhányan. Valószínű nem is igazi magyarok, esetleg zsidó/sváb/szlovák származású felmenőkkel rendelkeznek.
De nyugi, mindenhol megvetik az olyan embert aki saját népét kibeszéli, leszólja, csakhogy valahol jobban érvényesüljön. Az ilyen embert ugyanis gerinctelennek, megbizhatatlannak tartják.
Na, pont az ilyen emberek miatt kerülöm itt Angliában a magyarokat, mint a kérdező. Lehet lepontozni. Én angoloktól még semmi rossz tapasztalatot, nlenézést nem kaptam, voltak itt kinn magyar munkatáraim, akik ott fúrtak, ahol tudtak (mellesleg románok és litvánok úgyszintén.) Engem nem a származás érdekel, hanem, hogy miképp viselkedik velem.
az én tapasztalatom, hogy udvariasak, kedvesek és szeretnek ebédszünetben inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!