Maximum mekkora (hány db helyiértékű) számokkal vagytok képesek elvégezni az aritmetikai alapműveleteket fejben, kevesebb mint 10 másodperc alatt (amennyiben a 2 szám közül egyik sem nevezetes)?
A matek tanárok betegek xD
Az ének tanár meg azon akadt ki, hogy nem tudjuk fejből az alap magyar népdalokat. Hajlik a vessző meg mit tudom én miket xD
Pedig hát ez alap. :D
Oké oké lehet hallottam már, de ki a francot érdekel? xD
Előbbiekhez hozzászólva igen kevés az igazán jó pedagógiai érzékkel rendelkező tanár. Soha nem lenne szabad egy gyereket 'kicikizni' (bár nem ismerem a pontos körülményt). Sokkal személyreszabottan kellene oktatni. De amikor ott tartunk hogy csökkentik a követelményeket, hogy legyen tanár aki tanítson... hát igen.
Egyebként a matek nagyon szerethető. Elárulok egy titkot, hogy az benne a legjobb, hogy mindenkinek megvan hozzá a képessége, ilyen szempontból egyenlő mindenki a matematika tudománya előtt :) csak jó tanár kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!