Képes lennél meghalni, hogy megmentsd egy idegen ember életét?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 12:27
11/21 anonim válasza:
Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úrért bármire képes lennék!
12/21 anonim válasza:
És ha az az ismeretlen ember pont a következő Hitler? Vagy valami suttyó tolvaj? Vagy amúgy is az öngyilkosság határán van?
13/21 anonim válasza:
12. Ott a pont. Idegenert nem halnek meg. Segíteni ha tudok segítek természetesen. De ezt nem is értem hogy lehetne meghalni egy idegenert. Hülye kérdés ez.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 5. 15:09
15/21 anonim válasza:
Ez nem értem, mire volt jó, mert szokott lenni valami csattanó. Ki a rák halna meg egy ismeretlenért?
17/21 anonim válasza:
Katonaként sor kerülhet erre, ha balul üt ki egy parancs végrehajtása, akkor nincs választásom, - úgy jártam.
19/21 Senior Séf válasza:
Csak a csemetéimért. A feleségemet is imádom, érte mégsem halnék meg, csak akkor, ha még nem lennének gyerekeink. "Evolúciósan" így vagyunk összerakva.
20/21 anonim válasza:
egy idegenér soha
egy család tagomért a leg-hosszabb és leg fájdalmasabb halált is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!