Nem érdekelnek a tahó, sekélyes emberek, akiknek az a napjuk legszebb pontja, hogy beugathatnak másoknak mindenféle háttérinfó ismerete nélkül.
Persze az ilyenek a főnökük előtt meg be vannak szrva, mint a franc.
2021. júl. 5. 11:23
22/30 anonim válasza:
16-os, ugye megvan, hogy daganatos betegségben kemo alatt-után KÖTELEZŐ maszk???
De te lazán elkönyvelnéd hülyének, meg rettegőnek. Gratulálok, EQ meg IQ nulla.
2021. júl. 5. 11:25
23/30 anonim válasza:
22
Igen.Már évekkel a covid zárvány előtt is láttam néha maszkos embereket.Volt olyan is aki ha jól emlékszem valamilyen szájsebészeti beavatkozás után hordta.
2021. júl. 5. 16:26
24/30 anonim válasza:
Nem, leszarom, hogy ki mit csinál. Felőlem evés közben is magukon hagyhatják, ha annyira félnek.
2021. júl. 5. 18:37
25/30 anonim válasza:
Le kell sz.rni. Járműveken én is hordom, amúgy nemigen járok zárt térbe, ki kell használni a nyarat, én inkább a szabad levegőnek, a természetnek, a parkoknak örülök most. Nyilván, ha csak 2-3-4 ember van körülöttem és az a zárt terület jó nagy, senki sincs a másik sarkában akkor leveszem, de járműveken a hering-üzemmódban nem érdekel, hogy ki bámul, hordom. Nem is csak kifejezetten a korona miatt, Bp-n amúgy is elég gány a levegő szinte mindig. Nem kell a bunkókkal törődni, ha látják, hogy nem találnak az emberek fogást, akkor nincs semmi!
2021. júl. 6. 11:46
26/30 anonim válasza:
Én is felveszem , ha üzletbe bemegyek vagy olyan helyen vagyok, ahol hemzsegnek az emberek. Egyáltalán nem érdekel, mit gondolnak az emberek. Mondjuk sztem azt, h oltatlan vagyok, pedig nem. Csak egyszerűen nekem annyira tetszik h eltakarhatom az arcom. 🤷🏽♀️
2021. júl. 6. 14:20
27/30 anonim válasza:
Hát kérdező, ezzel csak azt mutattad meg, hogy mekkora egy hülye barom vagy 🙂
2021. júl. 10. 04:54
28/30 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. júl. 10. 14:12
29/30 anonim válasza:
En is felveszem pl boltba. Parom már pl nem. Bar mivel van egy betegsége, és emiatt folyton rajonnek kohogo rohamok, néha öröm nézni, hogy a lenéző, röhögő birkacskak hogy szelednek szét mikor rajon egy-egy ilyen roham.
A legtobbnek csak a pof@ja nagy. Nem véletlenül pörög ezen nap mint nap órákig. Ha annyira nem erdekelne le se sz@rná, de folyton erről beszél pedig ő rohadtul nem fel, rohadtul lekakalja, rohadt nagy kamu...de csak mondja mondja mondja..más már nem is letezik számára. Pfff
2021. júl. 30. 09:39
30/30 anonim válasza:
Ugyanez. Én is felveszem, néznek is rendesen. Mivel elég érzékeny az orrom mindenféle illatra, így elég gyakran tüsszentek. Na akkor egyből odébbmegy mindenki azért😃
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!