Az gáz ha soha nem megyek nyaralni?
Figyelt kérdés
Pedig jó lenne de nincs kivel plusz a pénz sem vet fel ennyi ésszel. Bár ki tudnám spórolni. De egyedül szerintem semmi értelme nagy szar így minden. Ez gáz? Minden normális ember nyaral. Nekem is jót tenne de egyedül tényleg szar és élvezhetetlen.2021. júl. 4. 12:43
1/12 anonim válasza:
Miért lehetne egyedül menni? Bruh. Én is egyedüli életet tervezek, de nekem így is tervem bejárni a világot.
3/12 A kérdező kommentje:
Talán mert társas lény az ember. Én normális vagyok egyedül mit ér az életed?? Semmit.
2021. júl. 4. 12:48
4/12 anonim válasza:
Honnan szeded hogy minden normális ember nyaral? :D Én sem járok nyaralni, egyszerűen nincs rá igényem.
5/12 anonim válasza:
Fizess be egy társas utazásra. Úgy legalább olyan lesz, mintha nem lennél egyedül. Ismerkedhetsz, barátkozhatsz is az útitársaiddal.
6/12 anonim válasza:
A bértrolloknak is jár a szabadság
7/12 anonim válasza:
Én sem jàrok nyaralni és egyedül tervezem leélni az életem.Tök jòl elvagyok, van sajàt hàzam, kocsim, pénzem félretéve...mi kell még?
8/12 anonim válasza:
Honnan jött ez a sok lepontozó?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!