Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az átlag embereket mi tartja...

Az átlag embereket mi tartja életben? Mi az életük értelme?

Figyelt kérdés
Mert egy nagyon sikeres vagy gazdag ember esetében vagy egy sztár esetében megértem a dolgot. De az átlag ember aki csak annyit keres hogy valahogy megél azt mi tartja életben? Miért kel fel naponta? Én is ilyen vagyok és semmi értelmét nem látom. Még 300-400 ezer forint nettó fizetés sem nagy szám hogy megnézük milyen drága az élet minden. Ingatlant biztos nem vesz albérlet elviszi majdnem a felét hacsak nem akar jött mentekkel együtt lakni. Igazából csak túl él. Ha évente egyszer bír nyaralni az már szenzáció. De a legtöbb ember nem keres 300-400 nettó sem. Szóval az ő helyzetük még kegyetlenebb. Akárhogy gondolom nem tudok erre az egészre életként tekinteni. Van ugyebár olyan szakmák amivel valamivel jobban lehetne élni de azokhoz pont semmi tehetségem. De azért tisztességes alkalmazott nem nagyon kap pár szàzezernél többet semmiképpen sem bármilyen tanult és szerintem még az is ló fsz.

2021. júl. 1. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az élet egyik fele az, hogy élsz, dolgozol, annyi (jobb esetben a munka azért nem 100%-osan szar, de embere válogatja). A másik felét (azaz a szabadidődet) olyan dolgokkal tudod megtölteni, amik miatt megéri élni. Ilyenek a család, a barátok, nyaralás, mikor teszel valamiért és az megvalósul, amikor találsz egy zseniális sorozatot, még bármi (legyen az nagy dolog vagy apróság) ami boldoggá tesz. A boldogság hajszolása tartja életben az embert.
2021. júl. 1. 13:29
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Elmondom én miket szeretek:

Túrázás, teljesítménytúrázás. Nem kerül ördögien sokba, gyakorlatilag egy Decahtlonos túracipőben elég is. Én így jártam be egy csomó helyet országon belül. Olyanokat amikről nem is tudtam, hogy vannak.

Sportok, például autóversenyek. Kamion verseny, Túraautó versenyek azért nem őrülten drágák. Nyilván egy Forma 1 100+ ezres jegyei már más kategória. De ezek kihozhatók 8-10 ezerből.

Ezen felül fotózás, múzeumok, barátok, vagy akár csak egy könyv elolvasása. Például sok múzeumben van akciós belépő vagy ingyenes hétvége.

De néha akár haverokkal kiugrunk sátrazni egy estét vagy napot a közelbe. Hegyekbe vagy Dunakanyarba. Ez sem kerül szinte semmibe, mégis kikapcsol.

2021. júl. 1. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

12/12

Te egy született mázlista vagy! :)

Használd is ki, hogy "tudsz" élni és szereted is az életet!

Sok-sok boldog évet kívánok még neked!:)

2021. júl. 1. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!