Az átlag embereket mi tartja életben? Mi az életük
értelme?
Abszolút megértelek, én 220.000eft keresek nettòban, ebből csak vegetálok.
Sajnos nem tudom a megoldást, hogy mi értelme az egész életnek!🙇😌
Szerintem vannak azok az emberek, akik tudnak élni és élnek is(utaznak, boldog párkapcsolatban vannak,,etc)és vannak akik nem képesek a nyavajgás mentes kiegyensúlyozott életre sem!Szerintem mindenre születni kell👌🙄?!
2021. júl. 1. 11:34
2/13 A kérdező kommentje:
Utazgatni is csak sikeres ember tud. Átlag ember átlag pénzből nem igen. Ha nagy nehezen ki adják neki a szabadságot aztán le tud menni a balatonra vagy valami szomszédos országba már örülhet. De már ez is egyre ritkább a drága élet miatt.
Sokat gondolkodom rajta, hogy fogom az összespòrolgatott kis pénzemet és lelépek Madeirára.Kezdek egy új életet közel a 40hez.Senkim nincs, nincs miért maradnom.
2021. júl. 1. 11:42
4/13 A kérdező kommentje:
Hát azért az sem olyan egyszerű. A helyi nyelvet tökéletesen meg kéne tanulni először is.
Nem hiszem.Az angolt elfogadják ott is, meg még Norvégiában is! Szerintem nem az a lényeg, hogy a saját nyelvükön beszélj, hanem higy emberileg legyél elfogadhatò, akkor elfogadnak úgy ahogy vagy,pl a kis angolocskáddal is.
2021. júl. 1. 11:47
NAgyon pénzközpontú megközelítés!
Sokan kevés pénzért is örömüket lelik a munkájukban, amit azzal létrehoznak...
Legyen az egy szimpla kőműves, vagy kutatóintézeti munkatárs....
2021. júl. 1. 11:58
Bocsánat, nem lelem örömöm olyan dolgokban mint jòska pista bácsi és társai.Mindenki más, maga döntse el, neki mi a legjobb!
2021. júl. 1. 12:01
szerintem semmi sokan ugye gyávák öngyilkosok lenni meg aki tehette le lépett külföldre
2021. júl. 1. 12:08
Én máshogy látom, mi együttesen keresünk 500 nettót a párommal és vígan megélünk belőle, évi többször is tudnánk nyaralni ha szeretnénk.
De amúgy én az átlag mindennapokat is szeretem, a munkámat, az utána lazítást, a kertet, a hobbijaimat... nem is igazán vágyok sokkal több pénzre. Egyszerűen nem mindenki vágyik drága luxus dolgokra.
2021. júl. 1. 12:21
Érdemes megkeresni mi az, ami téged érdekel, mint munka, tenni, tanulni érte, fejlődni, ha lehetséges. Akkor nem úgy kelsz fel, hogy de sz.r s meló. És a saját igényeidet kell nézni: mit szeretnél, több szabadidőt vagy többször kirándulni? Van -e hobbid vagy az legyen a munkád? Ezek nem determinált dolgok, fokozatosan alakítható az élet.
2021. júl. 1. 12:23
Kapcsolódó kérdések: