A nők főleg azokkal az emberekkel kedvesek, akik jól is néznek ki?
Ha egy jól kinéző pasi elhívna vacsorázni, igent mondanál?
Helyben vagyunk.😂
Már hiányoltam a napi nőgyűlölő kérdést az oldalról.
Bár nem tőlem kérdezted, de azért válaszolnék rá: nem, nem mennék el. A vonzó külső önmagában édeskevés. Egy idegennel amúgy se mennék el sehova, jobb szeretek kialakult közösségeken belül ismerkedni. (Mondjuk szerintem az éttermezés az egyik legbénább randimeghívás.)
"hogy adtok rá okot"
Aham. Innen egy lépés a zsidók adtak-e okot a holocaustra téma...mert ugye mi nők ANYÁDAT IS BELEÉRTVE, nem homogén masszav agyunk.
Adott-e okot a 13 éves kislány hogy szarrá erőzsakolja pár fiúcska poénból, aztán felvegyék kamerára? A férfiak adtak okot arra a történelem során, hogy a nők rettegjenek tőlük és mindegyiket potenciális erőszaktevőnek nézzék? Tedd fel magadnak a kérdést.
Ha a nők kizárólag azokkal lennének kedvesek akikhez szexuálisan vonzódnak, akkor nem menne a sírás a "friendzone" miatt. A nők nagy része képes emberként tekinteni rád akkor is, ha ronda vagy, sőt, kedvesek is veled ha szimpatikus vagy, és barátkoznak veled.
Ne menjünk bele túlságosan hogy melyik nemre jellemző ez a fajta szelektív kedvesség.
Lehet benne valami, amikor elkezdtem olyan hajakat vágatni mint a focistáknak, a szemöldököm ki lett szedve fiatal férfi létemre, és bár a borostát lecseréltem egy kisebb szakállra amit megint csak mai divat szerint nyírattam, már hazafelé olyan típusú csajok megbámultak akik azelőtt soha, ismerősi körben meg 2 hétig hallgattam az olyan véleményeket hogy nem hiszem el milyen jól nézel ki, rád sem ismerni.
Azóta pedig hogy tartom ezt a szintet, úton útfélen megnéznek, párkapcsolatban élők fényes nappal a srác meg velük van.
Ha tömegközlekedést választok olyanok ülnek le mellém néha akiknek jól esik a közelsége :)
Kérdező, kár ide "nős" kérdést kiírni, mert megjelenik a szokásos femináci horda, akik valami oknál fogva mégiscsak "homogén masszának" gondolják magukat(anyáddal együtt), de legfőképp nőnek is hiszik magukat, és megválaszolják a fentebb látható frusztrációval a kérdésed...
Elég sanyarú élet jutott nekik, nézzük el ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!