Normális az ilyen?
Sziasztok! Testvérem párja fogorvos, és szülinapomra kutyajátékot vett nekem, mert ez olyan vicces. Mikor testvéremnél, aki orvos lesz, ha minden jól alakul, rákérdeztem, hogy ezt most miért adta ide, miért egy kutyajátékot vett, akkor azt adta válaszként, hogy:" ennyibe néz téged a párom:) alapból egy szánalmas, hülyegyereknek tart téged;)"
Szerintetek normálisak az ilyen emberek? Én a párját, aki egyébként perzsa, mindig szeretettel fogadtam, hogy még véletlenül se gondolja azt, hogy ki van nézve csak azért, mert külföldi. Erre ezt kapom.
Rosszul is esik. Azért is lenéznek, mert szakmát fogok tanulni. Érdemes az ilyen emberekkel tartani a kapcsolatot? Mondom, semmi előzménye nem volt ennek. Full csalódás mindkettő "orvos":(
18/L
Tedd ezt, kérdező!
Ezenkívül egy illemtan könyvet vennék még neki.
*szóval ne vedd a szívedre, az emberek tudnak ilyenek lenni.
ne fektess az ezen való rágódásba több energiát , mint amennyit ez az adott szituáció megérdemel. ezen fölösleges puffogni, ez a szituáció nem ér annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!