Normális az ilyen?
Sziasztok! Testvérem párja fogorvos, és szülinapomra kutyajátékot vett nekem, mert ez olyan vicces. Mikor testvéremnél, aki orvos lesz, ha minden jól alakul, rákérdeztem, hogy ezt most miért adta ide, miért egy kutyajátékot vett, akkor azt adta válaszként, hogy:" ennyibe néz téged a párom:) alapból egy szánalmas, hülyegyereknek tart téged;)"
Szerintetek normálisak az ilyen emberek? Én a párját, aki egyébként perzsa, mindig szeretettel fogadtam, hogy még véletlenül se gondolja azt, hogy ki van nézve csak azért, mert külföldi. Erre ezt kapom.
Rosszul is esik. Azért is lenéznek, mert szakmát fogok tanulni. Érdemes az ilyen emberekkel tartani a kapcsolatot? Mondom, semmi előzménye nem volt ennek. Full csalódás mindkettő "orvos":(
18/L
Érdemes kerülni az ilyen gazdag elitista barmokat. Nyilván a testvéredet is beleértve. Nem érdemes megfelelni nekik, mert minél többet teszel, annál kevésbé lesz elég. Olyanok, mint egy cég, ami kizsigereli a dolgozóit.
Szakíts meg velük minden kapcsolatot, és sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Nagy a világ, találsz helyettük normális, kulturált embereket.
Lehet, hogy túl jóhiszemű vagyok, de biztos, hogy lenézésből adta ezt ajándékba a párja? Egyelőre te annyit tudsz, amennyit a nővéred mondott. És ha ő hazudott? Ha ő keveri itt a sz...t? Ha a perzsa párja (oh, micsoda alliteráció!) esetleg semmi bántóra nem gondolt?
Szerintem addig ne lovald bele magad, amíg magától a férfitől nem hallod teljesen egyértelműen, hogy ő valóban "egy szánalmas hülyegyereknek" néz téged. Én bízom benne, hogy kettőjük közül legalább ő normális, és csak a nővéred ilyen ostoba lenéző. Már csak azért is, mert ahogyan írtad, te sosem éreztetted vele, hogy ő külföldi. Szerintem ez nagyon jólesik egy külföldről jött embernek, és igyekszik meghálálni a jóindulatot.
Egy perzsa? Szóval gyakorlatilag egy retkes arab, egy menekült, egy migráns! örüljön, hogy itt lehet, mondd meg neki.
Az ilyenek nem becsülik, nem tisztelik a nőket. NA, a testvéred is szép jövőnek néz elébe, ha vele marad!
Biztos csak humorizálni akart.Esetleg majd az ő születésnapjára te meg szerezz be neki valami ilyesmit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!