Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet egy LMBTQ+-ellenes...

Hogy lehet egy LMBTQ+-ellenes embernek Lady Gaga a kedvenc énekese?

Figyelt kérdés
Gaga támogatja az LMBTQ+ közösséget, ő maga is biszexuális, a Born this way c. száma pedig konkrétan a közösség himnusza.

2021. jún. 29. 09:03
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Az LMBTQ+ "ellenes" emberek nem az LmBTQ+ nem szeretik hanem az agresszív nyomulást. Szerinted kit izgat, hogy meleg a kedvenc énekese/színésze? Senki nem foglalkozna vele, hagyná őket békésen élni, ha nem akarnának állandó figyelmet. Egyedül az zavarja az embereket amikor kutyának öltözött félpucér emberekkel fotóztatják a gyerekeket
2021. jún. 29. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert nem csak hallgatja a zenét, és ennyi. Nem nagyon néz mindenki utána annak, a kedvence mit támogat. Elvan a kis zenéivel a telefonján a többség, azt' kész. Az sem kizárt, hogy annyira sem tud angolul, hogy a dalok jelentését tudja.
2021. jún. 29. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet,hogy szereti.Nem kell egy zenész nézeteit vallani, ahhoz,hogy szeressük a zenéjét.El kell különíteni a művet és a művészt.There.
2021. jún. 29. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha magyarokról van szó, akkor esélyes hogy eleve nem is értik a szöveget.
2021. jún. 29. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok, de szerintem nem sok köze van a két dolognak egymáshoz. Nem érdekel a kedvenc zenei előadóim szexualitása, magánélete.
2021. jún. 29. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Mert buta mint a tök, mint minden meleg ellenes általában.

1/5, persze el tudnátok fogadni,aha..Erre azt tudnám mondani,hogy

ők meg nem kényszerülnének arra hogy felhívják a figyelmet magukra, ha mindenki elfogadná őket.

2021. jún. 29. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Amit #2-es mondott, meg az, hogy ha tudják is, sokszor bejön a "kivételek" jelensége. Tudod.

"Nekem is van egy meleg ismerősöm, de ő olyan normális."

"Nekem is van egy meleg ismerősöm, de ő is elítéli a Pride-ot."

"Nekem is van egy meleg ismerősöm, de ő meleg, nem b*zi."

Satöbbi. Amúgy Lady Gagáról tényleg nem közismert ez, de pl. ha Freddie Mercuryról van szó, vagy valakiről, akiről tényleg mindenki tudja, akkor lehet ez. Meg esetleg még, hogy azt mondják, őket nem érdekli, szeretik a zenéjét. Az "átlag" ember egyébként sokszor tényleg nem köti össze a kettőt, az LMBTQ+ közösségnek fontosabb a pozitív reprezentáció.

2021. jún. 29. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán, mert a hangja miatt szereti, és nem azért, mert ki az és mit képvisel? Megjegyzem, sokan így kellene tenniük. Kevesebb lenne az előítélet.
2021. júl. 1. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!