Melyik a kedvenc napja a héten a legtöbb embernek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 21:29
1/15 anonim válasza:
A legtöbb ember nem képes megtalálni a számára ideális munkahelyet. Így kb péntek estétől szombat elalvásig tartó időszak a kedvencük (aztán vasárnap már a stresszről szól, mert hétfőn munka :D).
Én kisebbség vagyok. Nekem a hétfő a kedvencem :D
2/15 anonim válasza:
Folyamatos műszakban vagyok, szóval nekem bármelyik amelyiken nem dolgozok. De átlagban a szombat a legtöbbnek.
6/15 anonim válasza:
szombat délelőttöt szeretem legjobban
8/15 anonim válasza:
Írtátok többen a szerdát. A szerda miért?
9/15 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen nap van, csak legyen jó kedvem
10/15 anonim válasza:
#7-es vagyok, és azért a szerda, mert hétfő, kedd, szerda munka után programom van (zene, mozgás stb.) így a hét első fele elég pörgős, aztán már csak egy csütörtök és egy péntek van és jön a hétvége. Szombat az igazi pihenőnapom, vasárnap már félig a következő hétre készülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!