Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A melegeknek miért nem elég...

A melegeknek miért nem elég jó az ha az iskolaorvos vagy védőnő tartja a felvilágosítást az iskolákban, óvodákban?

Figyelt kérdés

Miért gondolják, hogy ők egy képzett szakembernél vagy akár nálam, a szülőjénél alkalmasabbak arra, hogy elmondják neki mi a helyzet heterókkal, melegekkel? Miért ő kell ide, akinek soha nem volt és nem is lesz gyereke?

https://www.youtube.com/watch?v=HPOH1HS5cgE

2021. jún. 29. 03:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
48: nem, de ne hazudd azt, hogy törvényileg nem lehet ilyen dolgokat kijelenteni, mert az a példa mutatja, hogy simán lehet hímsovinisztáskodni. Akkor az miért akkora gáz, ha vki szeretné esetleg pár gyerekkel tudatni, hogy melegek LÉTEZNEK, meg még talán azt, hogyha nem is értesz vele egyet, ne rúgd fel a játszótéren, ne köpd le (l. a focidrukkerek esetét a 2 német lánnyal, akiknek annyi volt a bűnük, hogy elmentek egy focimeccsre együtt szivárványos szerkóban).
2021. jún. 29. 14:37
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
Meg azt is írtam, hogy attól, hogy én nem értek vele egyet, nem akarom elhallgattatni meg kicsinálni őket. Ellenben te meg azt sem hagyod, hogy a gyereked megtudja, hogy melegség létezik. Pedig azért talán egy kicsit károsabb egy nőverő Vak Komondor, aki még azóta is jó poziban van, mint 2 random meleg, akik csak szeretik egymást, és ennyi.
2021. jún. 29. 14:40
 53/61 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, pont az ilyen tahó szomszédunk fia akasztotta fel magát, mert otthon csak azt hallotta, mocskos b.zik, és nem merte bevallani, mi van
2021. jún. 29. 15:20
 54/61 anonim ***** válasza:
24%

Nem értem egyébként miért van ebből vita. Én sem tudtam gyerekkoromban, hogy léteznek melegek vagy leszbikusok (pedig az egyik általános iskolai osztályomban már volt 1 leszbikus lány). Senki nem foglalkozott vele, azóta fel is nőttünk és tudjuk, hogy egy nővel él együtt. Pont leszarjuk.

Igazából tök semleges az egész, el is fogadom (ahogy mindannyian elfogadtuk) és nem kellett egy 30 fős osztálynak kiselőadást tartani arról, hogy ne utáljátok Klárikát, mert ő lányokba szerelmes.

Túl nagy feneket kerítettek ennek az elfogadásnak, erőszakosan akarják lenyomni az emberek torkán, pedig csak el kellene fogadni, hogy nem mindenki fogadja el ezeket a dolgokat (ha már az elfogadásról beszélünk).

Engem pl nem lehet meggyőzni arról, hogy a tökfőzelék finom, mert gyerekkorom óta a szagától is felfordul a gyomrom és én sem győzködök másokat, hogy fogadjanak el, amiért vega vagyok.

Simán csak békén kellene hagyni egymást a francba és semmit nem kellene másokra erőltetni. Az meg a másik fele, hogy a sok hülye habzószájú (mindkét oldalon) nem veszi észre, hogy ez egy remek politikai fogás, manipuláció és sima uszítás.

Eddig is leszarták a melegeket, ezután is le fogják, eddig is vertek meg és késeltek meg hetero/meleg/leszbikus embereket és ezután is fognak.

És ezután is kigúnyolják az emberek a másikat, mert ilyen az emberi természet.

2021. jún. 29. 15:24
 55/61 anonim ***** válasza:
100%
54, az a baj, hogy a kérdezőhöz hasonlók gyereke viszont hallja otthon, hogy az ilyenekt utálni kell, a Dunába lőni, egyebek, és bizony terjeszti a suliban. Ahol ez a menő, nem az elfogadás. És iszonyatosan nagy kárt tud tenni abban, aki érintett.
2021. jún. 29. 15:28
 56/61 anonim ***** válasza:
46%

Az a baj, hogy én pl baromi toleráns vagyok, engem nem érdekel ki mit csinál, de lassan már komolyan provokációnak élem meg ezt a "fogadjatok el minket!" marhaságot és egyre ellenszenvesebb az egész.

Ha nem folyna ez a csapból is, akkor szerintem negyed ekkora feszültség nem lenne az emberek között.

A minap is sétált a Corvinnál 2 pasi kézenfogva, senki nem bámulta meg őket, nem szólt be nekik, senki nem köpte le őket. Pont leszarják az emberek (azaz a többség).

Ha meg megvernek valakit, akkor nem azt írja meg az újság, hogy "Kiss Bélát megverték", hanem hogy "megvertek egy meleg férfit".

Nyilván a támadó nem kérdezte meg tőle, hogy "meleg vagy?" és utána ütött, hanem csak valami aberrált tolvaj volt es ütött.

2021. jún. 29. 15:37
 57/61 A kérdező kommentje:

53: milyen érdekes, hogy ilyenkor mindig előkerül egy öngyilkos meleg az érzékenyítés kedvéért.

Azokról valahogy kevesebbet hallunk, akit mondjuk egy b*zizás miatt kirúgnak, tönkretesznek és utána semmit nem hallunk felőle, és ez az LMBT szerint nagyon is rendben van.

De azért ti vagytok ugye elnyomva. Anyátokat.

56: pontosan így érzek, meg velünk együtt az elfogadó, de mindent már nem eltűrő többség.

2021. jún. 29. 15:40
 58/61 A kérdező kommentje:
53: még annyi, hogy ha nem merte bevallani te mégis honnan tudod? :D
2021. jún. 29. 15:42
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem én vagyok az 53 de ez kb két tipikus módon szokott kiderülni: hagyott búcsúlevelet illetve más már tudta. Sokszor a nagyszülő tudja vagy a tanára, aki támogatta, testvére, barátai. Sokszor a szülőkön kívül már mindenki tisztában van vele, hogy a Feri a Bélával járt.

Amúgy meg komoly gond van veled, ha nem látod a különbséget a sötét, primitív gyűlölködés között, meg aközött, hogy Jóska és Pista szeretik egymást.

Ha szerinted a gyűlölködést kéne tolerálni, akkor valami nagyon félre ment nálad.

2021. jún. 29. 15:53
 60/61 anonim ***** válasza:
66%

Fúha nagyon sok mindent leírtak már, annyit tennék csak hozzá, hogy óvodásoknak is kéne annyi szintű "felvilágosítás", hogyha a kedves ismerős bácsi/néni megfogja bizonyos helyeken, és aztán kuncogva mondja, hogy ez az ő kis titkuk lesz, akkor arról szóljon valaki más, megbízható felnőttnek? Ezt valahogy sokan elmulasztják.

(Ja meg nyilván egy alapszintű lányok-nuni fiúk-kuki, ha egy bácsi meg egy néni nagyon szereti egymást stb beszélgetés sem árt. Meg ahogy feltesznek kérdéseket, azt is jó elmagyarázni az ő szintjükön. Azt is, ha Petinek két apja van, hogy ja, ilyen is van.)

2021. jún. 29. 17:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!