A melegeknek miért nem elég jó az ha az iskolaorvos vagy védőnő tartja a felvilágosítást az iskolákban, óvodákban?
Miért gondolják, hogy ők egy képzett szakembernél vagy akár nálam, a szülőjénél alkalmasabbak arra, hogy elmondják neki mi a helyzet heterókkal, melegekkel? Miért ő kell ide, akinek soha nem volt és nem is lesz gyereke?
https://www.youtube.com/watch?v=HPOH1HS5cgE
A pedofília és a nemi erőszak bűn, mert kárt okozol vele másnak és melegeknél és nem melegeknél is előfordul.
A homoszexualitás meg két ember magánügye, akik szeretik egymást. De valld most már be kérdező, hogy trollkodsz csak, ugyanis ezt mindenki tudja.
43: meg az is bűn, hogy szellemileg rontasz meg kisgyerekeket, LMBT agymosással, nemi átalakító műtétre való buzdítással.
Persze ez neked nyilván nem bűn, hanem "felvilágosítás" meg "elfogadás". Különbözőek vagyunk, tessék engem is elfogadni ilyennek.
De ha jól tudom és ugyanabba az országban élsz te is mint én, akkor a rasszista sem propagálhatja legaláisan a rasszizmust, meg a hímsoviniszta sem a férfi felsőbbrendűséget. Ellenben ugyanezt megtehette egy meleg a nemi hovatartozásával - egészen idáig.
A szalmabáb érvelést meg kérlek mellőzd, mert senki nem mondta ugye, hogy a Dunába kell őket lőni te gyagya.
48: és mit kell az ilyen kijelentésekkel csinálni? Börtönbe velük? Vagy le kell váltani őket?
Ha a feministák tényleg a nők 50%-át képviselik, akkor semmi gond, 2022-ben úgy leváltják őket mint a pinty és jöhet a női Dobrev-kormány, ami eltakarítja mocskos hímsovinisztákat.
Vagy mégsem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!