Mit gondoltok a deviáns, öntörvényű emberekről?
Ez amúgy elég tág fogalom, de tegyük fel, hogy nem a baltás gyilkosokról meg az erőszaktevőkről beszélsz.
„Az engedetlenség a történelmet olvasók szemében az ember veleszületett előnye. Az engedetlenség által történt az előrelépés, az engedetlenség és a lázadás által.“
Szóval ha valaki nem csak a lázadás kedvéért lázad, vagy az alapvető erkölcs ellen (ne ölj, ne egyél embert...), és nem árt senkinek, akkor szerintem tisztelendő. Én is szeretném a saját utamat járni, és nagyon erős a nyomás, hogy beilleszkedjek inkább, és ne zrikáljanak az emberek minden ok nélkül, ne csináljak magamnak plusz munkát, ne hozzam magam kínos vagy nehez helyzetekbe.
A kis dolgokba nem értem, hogy van energiája az embereknek, hogy beleszóljanak? A nagy dolgokba meg nem értem, miért gondolják, hogy beleszólhatnak, és hogy hallgatnom kéne rájuk, és esetleg ami jó volt nekik, az nekem is az?
Akinek nem inge, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!