Az olyan elmebetegnek, akinek tucatnyi Facebook regisztrációja van, miért jó ez?
Nekem van ismerősöm, ő azért készít évente új FB profilt elmondása szerint, mert állandóan zaklatták innen-onnan ismert valódi ismerősei.
Meg tudok olyat is, aki a Facebook hajnalán készített vagy öt regisztrációt, hogy legyenek Farmville szomszédai. :D
Nem ecsetelted a hátteret, az ilyen "Kovácsné" szerű regisztrációk általában idősebb nőké, és tényleg elfelejtik olykor, vagy meggondolják magukat, hogy jobban ismerik őket a leánykori nevükkel, és már nem tudja törölni meg ezer ilyen ártatlan oka van.
Elfelejtik a jelszot.
Egy ferfi ismerősömnek is van kb 5 profilja,mert tiltsa a face,mert meleg ellenes tartalmakat oszt meg.
Egyszerű magyarázat, hogy sok idős, akár középkorú ember nem tudja megfelelően használni a facebookot. Édesanyukámnak aki 47 éves (én 24) a mai napig szinten mindent én posztolok. Más területen rettenetesen okos, több vállalkozása van és átlalános értelemben sikeres nagyon, de a facebookon leblokkol a tudása.
Neki van 2 facebook fiókja. Az egyiket arra használja, hogy olyan embereket kövessen akikkel nem akar kapcsolatot tartani.
Pl.: Szomszéd, akivel többször pereskedtünk, ők kiszurták a kocsi kerét gumiját, locsolták a falat, diót loptak stb...
Nekem is 2 fiókom van. A kamu fiókomon szó szerint nincsen semmi, csak arra használom hogy ha regisztrálni kell egy random oldalon ahol lehet facebookkal akkor ezt használom. A fióhoz között emailt pedig akkor ha nem lehet facebookkal regisztrálni.
Így nem érdekel ha küldik a spam emaileket, hírleveleket vagy ha valaha is ellopják a felhasználói adatokat azon az oldalon.
Ez nem olyan vészes, nekem volt egy ismerősöm, aki egy kamupasit gyártott magának családostul, és a facebookon “beszélgettek”. Volt a pasi, annak egy huga meg egy anyja. Kb egy évig nyomta a kamu kapcsolatot a facen, elég para volt.
Kb mindenki tudta, hogy kamuprofilokról van szó, de nem szóltuk mert sajnáltuk a csajt. (25 éves szűz, még csak nem is csókolózott soha.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!