Azért mert valakinek nehezen jött össze a gyerek, miért kell telerakni vele a facebookot?
Van egy régi ismerősöm. Mióta szült (lassan egy éve) naponta többször a gyerek képeivel rakja tele a facebookot, "milyen jó anyának lenni" szövegeket,idézeteket tesz ki. Mindenhova azt kommenteli, hogy neki a sokadik lombikkal jött össze. Elhiszem, hogy nagy küzdelem volt és büszke a gyerekre, de miért tartozik ez a több mint ezer ismerősére?
Bunkósàg lenne törölni az ismerősök közül? Én erre nem vagyok kíváncsi.
Nem lenne bunkóság, az internet arra van kitalálva, hogy azt nézd, ami érdekel.
Amit az ismerősöd csinál, az egyébként egy nagyon felelőtlen viselkedés (kisgyerekről/csecsemőről képeket kirakosgálni közösségi oldalakra).
A válasz röviden annyi, hogy azért mert boldog. Számos kudarcon lehetett túl, mire sikerült.
Abban igazad van, hogy ezt nem szükséges a világon mindenkinek a tudomására hozni.
Nem kell emiatt törölni az ismerősök közül, csak kapcsold ki a követését.
Csak azt nem értem, ez téged miért zavar?
Mióta létezik Facebook létezik Követés leállítása gomb is. Az a szép az internetben, hogy azt tudjuk rajta megnézni ami érdekel minket.
Aki ilyen ostoba az akkor is kirakja ha egyből sikerül.
Az ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni, kikövetés, tiltás, törlés stb. a megoldás
Nem értem én sem, hogy miért kell ezt ennyire szétkürtölni, örömködni, stb., talán, mert egy konvencionális b*mságot "kell" követnie az érzése szerint.
Figyeld meg, ha valami rossz történik, azt nem posztolgatja az ilyen. Ezért is fölös az ilyennel beszélni, mert nem fogja megérteni, hogy h*eség, ami tesz.
A megoldás, hogy ne kövesd, ne legyen látható számodra a posztjai, de tartsd meg ismerősnek.
#6: Kérdés, hogy az a nagyobb ostoba aki nem kíváncsi az ezredik ugyanolyan képre egy számára érdektelen dologról, vagy aki mondjuk Kaletának gyártja a matériát az esti matyizáshoz. Nyilván, ha én minden nap kirakok több képet ugyanarról a kocsimról, az már jogosan kifogásolható.
De felteszem máshogy a kérdést, azért lennék ostoba mert nem nézem folyamatosan azt a tartalmat, ami nem érdekel? Vagy te elborult aggyal nézed a tv-ben ami nem érdekel, ahelyett, hogy elkapcsolnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!