20 éves vagyok. Tegnap elmentem bulizni és kivágottabb felső volt rajtam. Látta az exem a képet amit kitettem, erre most azt mondja, hogy egy ízléstelen k*rva vagyok. Nagyom bánt. Most rosszul kell magam éreznem?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 13:23
1/7 anonim válasza:
Most sajnáltatni akarod magad??? -_-
Nyilván nem kell, nem is kell vele törődnöd.
Nem is tudom minek van még az ismerőseid között. Töröld ki, tiltsd le, te meg nőlj fel.
2/7 anonim válasza:
Most vagy neki savanyú a szőlő vagy te öltöztél ízléstelenül. Nyilván nem tudjuk eldönteni.
Ez viszont nem támogatói oldal. Ha lelki támaszra van szükséged, panaszold el a barátnőidnek milyen gonosz a volt pasid. Ők majd egyöntetűen gyűlölik veled együtt a srácot
3/7 anonim válasza:
Hogyan látja egyáltalán a képedet. Tiltsd le mindenhonnan
4/7 anonim válasza:
Látta az exed. És, kit érdekel, mit gondol? :D
5/7 anonim válasza:
Tudod kit tartanak a pasik kurvának? Aki VELÜK nem fekszik le. Ennyi, tojd le. :)
6/7 anonim válasza:
És miért érdekel mit gondol az exed? Szard le.
7/7 anonim válasza:
Meg mindig b@szna veled es zavarja h te mar vele nem 😝😝
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!