Ciki ha egy nő nem szorteleniti a karjait?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 17:51
2/10 anonim válasza:
Nem. Nyílván nem szép ha mondjuk már szinte fekete, de alapból nincs gond vele, ha nem csinálod
5/10 anonim válasza:
Padtársamnak nagyobb szőr volt a kezén mint nekem és a szőkített szakálla is nagy volt, mikor 16 voltam🤷♂️ pedig ő lány
Amúgy kedves, aranyos csaj volt, még jól is nézhetett volna ki, csak a zsíros haj, sárga fogak, a szőr a kezén meg a szakálla elrontotta az összképet😂
6/10 anonim válasza:
nem, én tinikoromban próbálkoztam vele párszor, de marhára fájt és tök felesleges volt, borotválva másnap már borostás, gyanta meg epilátor meg nem szedi ki hagymástul mert túl gyengék, csak elszakadnak.
7/10 anonim válasza:
Van az a szor. A furcsa maga a trend, mikor egy magat szortelenito nonek prem no a karjan. Ha nem olyan, vilagos, hogy nem ciki.
No vagyok, en, hulye, gyantaztattam sokaig. Aztan rajottem, negy masodperc borotvaval letolni, es nem lesz erosebb, nem pattog ki.
9/10 anonim válasza:
Egy nő azért ne legyen annyira mindenhol szőrös! Az elvileg a férfiak dolga!
10/10 anonim válasza:
Nem ciki. Természetesen minden nőnek van szőre. A férfiak dolga a több szőr, a tesztoszteron miatt. A szőr alapból a nemi érettség jele.
Ha annyi van, mint egy férfinak, az jelenthet egészségügyi okot, ami meg sajnálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!