Van olyan lany itt aki olyan szőrös hogy szinte az egesz testet szortelenitenie kell? Mi lehet az oka? Hormonproblema vagy mi? Kiskor óta.
Hali, láttam már ilyen kérdést, először is ne legyetek ráizgulva, mert ha valaki szeret ez nem lesz akadály, nem undorító meg ilyesmi.
Megoldás: Úgy tudom orvossal el lehet intézni hogy eltűnjön innen-onnan, de ha nem borotválod nem lesz erősebb, és ha nem olyan nagyon zavaró, akkor hagyd csak meg
18f (és ezt most csak azért irtam oda mert tudom hogy lány válaszát várod:D)
eléggé szőrös vagyok, sötétbarna a hajam és erősek is a szálak alapvetően, illetve begyulladnak könnyen a szőrtüszők, főleg intim tájékon és heg marad
na de a lényeg, hogy nálam PCO-t diagnosztizáltak és ilyenkor a hormonok nincsenek rendben, ezért erősebb a szőrösödés
igen, valószínűleg hormonproblémád lehet
keress fel egy endokrinológust, aztán esetleg egy nőgyógyászt
Én is ilyen vagyok, voltam orvosnál is ezzel és semmi egészségügyi problémát nem találtak nálam, csak ilyen selejt a genetikám..Azt mondta a háziorvosom, hogy elvileg nőgyógyásszal felírathatnék hormontartalmú fogamzásgátlót, ami segít rajta, de ezen az oldalon azt írták más, hasonló problémával küzdők, hogy nekik a fog.gátló semmit se csinált a szőr problémával...
Amúgy ennyi alapján nem tudom, honnan kéne tudnunk, miért vagy ilyen, talán, de csak esetleg, kérj beutalót az endokrinológiára? Van egy EGÉSZEN halvány sejtésem, hogy egy orvos többet tud mondani, miután megvizsgált, mint mi...De csak talán...
Én is ilyen vagyok.Semmi hormonális problémám nincs, minden vizsgálatot végigcsináltam,szedtem gyógyszereket,de semmi értékelhető eredmény.Ilyen a genetikám,ezt örököltem,anya is eléggé szőrös.
Igen,kiskor óta.Pontos korra már nem emlékszem,de a többiektől,fiúkat is beleértve,jóval hamarabb szőrös lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!