Van olyan lany itt aki olyan szőrös hogy szinte az egesz testet szortelenitenie kell? Mi lehet az oka? Hormonproblema vagy mi? Kiskor óta.
1-es vagyok, 11-es ezeknek hiába mondod.. A mai világba ahol csak a dugás meg a külső számít, mit ezeknek a szeretet már.. Én meg 18 évesen nem a külsőre megyek hogy minél magamutogatóbb meg modell alkatubb lány legyen, csak legyen és szeressen hűségbe, de a szeretet meg nem kell a kutyának se, csak legyél macsó izmos magas, na hát az senki kedvéért nem leszek, ez vagyok én fogadjanak el igy, vagy ne. De hát itt csak a külsőségek számitanak
18f
#11 vagyok
#1-es. Természetesen tudom miről beszélsz, találkoztam már én is ezzel a jelenséggel, de azért mégsem tartom teljesen korrekt dolognak ha általánosítasz. Tapasztalatból mondom, hogy akikről te beszélsz, csak egy réteg. Elárulok valamit. Rajtam is lehet bőven kivetni valót találni, mégis volt, akivel boldog lehettem, én is pont 18 voltam akkor. És nem azért lett vége, merthogy nem voltam macsó vagy mert nem vagyok 120 kiló izom. Aki igazán szeret, azt ez nem zavarja. Lehet ma is találni olyan fiút és olyan lányt aki tényleg képes hűségesen szeretni a párját. Igaz, sokan mondják hogy ehhez szerencse is kell.
De itt le is zárom a mondandómat mert ez már nagyon off topic (bocsánatot kérek a kérdés kiírójátol, tudom privátba kellett volna ezt írnom, de akkor mások azt feltételezik hogy 100% ban egyet értek az előttem szólóval).
Koszonom a valaszokat.
Azert voltam kivancsi mert sokszor irjak h jajj en is szoros vagyok nagyon es kozben az naluk mas jelent nyilvan ok nem tudnak viszonyitani .
Nekem komolyan sotet eros fekete szor van a hasamon, kezemen is.
Hasamon felfele haladva is olyan a szor mint amilyen masnak a kezen, pihes de fekete. Feneken is sok fekete pihe. Combon is. Hatamon is alul eros felul fekete pihesebb egesz nyakig felhuzodva. Kezfejen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!