Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások miért szeretnek élni?...

Mások miért szeretnek élni? Mi a jó benne? Miért ragaszkodnak ennyire ehhez?

Figyelt kérdés
Mi ebben a jó? Az egész csak arról szól hogy munka meg kötelesség. Ha nem vagy okos akkor ráadásul kevés pénzért. De alapból is dög unalmas. Nagyon sok pénzzel nem lenne az.

2021. jún. 25. 17:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sok apró és nagyobb ok is van miért szeretek élni. A barátnőm, csodálatos ember, a barátaimmal mindig nevetek, nevetni jó érzés. Valamint el tudtam érni azt ,hogy ne egy 8 munkaórás robotgép legyek, a magam főnöke vagyok, már az is boldogságot okoz hogy itt feküdhetünk a barátnőmmel 10 óráig az ágyban, és tervezgethetjük az auguszusi nyaralásunkat. Ezen felül nekem minden új dolog vásárlása nagy örömet okoz , legyen az nagyobb vagy kissebb. Már az eltelít örömmel hogy egyellőre ugy néz ki szeretni es elvezni fogom az életem hátralévő részét. De boldogságért tenni kell , pár évvel ezelőtt utáltam az eletem, egy multiban voltam elektromos instalater napi 8-10 ora faraszto munka + nem volt barátnőm. De aztán eszembejutott hogy én igy nem vagyok boldog, ezért honapokig otleteltem hogy tudnék kitorni, megismertem a barátnőm , és ő is segített ebben , ma pedig teljesen elégedett vagyok
2021. júl. 12. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!