Mások miért szeretnek élni? Mi a jó benne? Miért ragaszkodnak ennyire ehhez?
Figyelt kérdés
Mi ebben a jó? Az egész csak arról szól hogy munka meg kötelesség. Ha nem vagy okos akkor ráadásul kevés pénzért. De alapból is dög unalmas. Nagyon sok pénzzel nem lenne az.2021. jún. 25. 17:41
11/11 anonim válasza:
Sok apró és nagyobb ok is van miért szeretek élni. A barátnőm, csodálatos ember, a barátaimmal mindig nevetek, nevetni jó érzés. Valamint el tudtam érni azt ,hogy ne egy 8 munkaórás robotgép legyek, a magam főnöke vagyok, már az is boldogságot okoz hogy itt feküdhetünk a barátnőmmel 10 óráig az ágyban, és tervezgethetjük az auguszusi nyaralásunkat. Ezen felül nekem minden új dolog vásárlása nagy örömet okoz , legyen az nagyobb vagy kissebb. Már az eltelít örömmel hogy egyellőre ugy néz ki szeretni es elvezni fogom az életem hátralévő részét. De boldogságért tenni kell , pár évvel ezelőtt utáltam az eletem, egy multiban voltam elektromos instalater napi 8-10 ora faraszto munka + nem volt barátnőm. De aztán eszembejutott hogy én igy nem vagyok boldog, ezért honapokig otleteltem hogy tudnék kitorni, megismertem a barátnőm , és ő is segített ebben , ma pedig teljesen elégedett vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!