Volt már olyan, hogy a felajánlott segítségnyújtást rossz néven vette az illető?
Figyelt kérdés
Pl. segítettél volna babakocsit feladni/levenni a villamosról, vagy átadtad volna a helyed, vagy mondjuk segítettél volna a szétszakadt szatyorból összeszedni a szétömlött árut, és köszönöm helyett flegmáskodó "majd én megoldom", vagy "nem szorulok segítségre" stílusú válasz érkezett. Tehát nem az, amikor udvariasan elhárítja, hanem amikor látod rajta, hogy ő van megsértődve valamiért.2021. jún. 23. 18:33
11/11 anonim válasza:
Tömegközlekedési járművön is nem egyszer jártam úgy, hogy amikor egy általam rászorulónak megítélt embernek felkínáltam az ülőhelyemet, akkor nem fogadta el. Ezt követően nem szoktam visszaülni oda, ahonnan felállok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!