Mennyit érdemes várni a pizzafutárra?
Másfél órája rendeltem egy pizzát, a telefonban meg is kérdeztem, hogy hány perc mire ideér? 50 percet mondtak, hát eléggé túllépték az 50 perc dolgot, azon gondolkoztam, hogy odatelefonálok és lemondom, főlez azért mert 2-kor elkell mennem meetingre.
Mennyi időt illik várni egy pizzára?
#10:
Hagyd a fenébe, kockafej bácsi annyira finnyás, hogy a mikrózott pizzára is képes fújni, mint a macsek. 😄
Nem értem ezt a mikrózott vs. nem mikrózott vitát.
Rendelek egy pizzát. Az frissen jöjjön ki. Ha kihűlt, és meg kell mikrózni, akkor nem friss. Ennyi. Szerintem azt senki nem mondta hogy mikrózva nem eszi meg a pizzát, csak azt, hogy az étteremből melegen, frissen jöjjön.
Nem értem, hogy ki az akinek erre nincsen igénye, hogy a saját pénzéből megrendelt étel az frissen, melegen legyen kiszállítva? Kifizet valaki 2000 forintot egy pizzára, vár rá 1 órát, kijön hidegen és azt mondja hogy áh, nem baj, majd megmikrózom?
#13as
Arról nem beszélve, hogy külön rendelet szabályozza (szabályozná..), hogy minimum 63 fokosan kell(ene) kiszállítani a házhoz rendelt melegételt:
Nem értem, hogy ki az akinek erre nincsen igénye, hogy a saját pénzéből megrendelt étel az frissen, melegen legyen kiszállítva? Kifizet valaki 2000 forintot egy pizzára, vár rá 1 órát, kijön hidegen és azt mondja hogy áh, nem baj, majd megmikrózom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!