Mennyit érdemes várni a pizzafutárra?
Figyelt kérdés
Másfél órája rendeltem egy pizzát, a telefonban meg is kérdeztem, hogy hány perc mire ideér? 50 percet mondtak, hát eléggé túllépték az 50 perc dolgot, azon gondolkoztam, hogy odatelefonálok és lemondom, főlez azért mert 2-kor elkell mennem meetingre.
Mennyi időt illik várni egy pizzára?
2021. jún. 23. 13:34
1/15 anonim válasza:
Ennél a pontnál lemondanám, ez túl sok.
2/15 anonim válasza:
Mondd le, el kell menned, nem értek oda a vállalt időn belül. 40 perc késés az azért nem pár perc.
3/15 anonim válasza:
Tedd hozzá hogy megvárod ha ingyen kapod, feláldozva a munkád egy fontos elemét. Ha már úgyis úton van, ne vesszen kárba a finomság.
4/15 anonim válasza:
#3 nyilván van akinek egy kihűlt pizza miatt megéri és te is ilyen vagy. Kárba nem fog veszni, az tuti.
5/15 anonim válasza:
#4 Hát igen, még a mikrót nem találták fel sajnos, de majd egyszer lehetőség lesz melegíteni a fél órája kihűlt pizzát, ami így viszont kukába való :(
6/15 anonim válasza:
Lehet okoskodni, az újramikrózott pizza messze minősége van a frisstől.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem mikrózom újra, lemondtam a francba, marad a Cola+csoki kombó így meeting előtt.
A vicc a zegészben az, hogy még nekik állt feljebb, hogy mégis mit gondoltam délben mennyi rendelés lesz. Mondom direkt ezért kérdeztem rá, hogy hány perc, mert ha azt mondjátok 2 óra, alapból nem is rendelek.
2021. jún. 23. 13:51
9/15 anonim válasza:
ma 13:51
Nem kell foglalkozni vele. Van egy vállalt kiszállítási idő. Ez nincs kőbe vésve, ha sok a rendelés, módosítson rajta.
10/15 anonim válasza:
#6 Egy poénon és egy pizzán okoskodsz, amihez közöd sincs, de jól van ájtísgáj, ügyi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!