Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itthon ülök egyedül, dögmeleg...

Itthon ülök egyedül, dögmeleg van, és semmit nem tudok csinálni, valami tipp?

Figyelt kérdés
Harmadfokú figyelmeztetés mellett nem bírok kimenni,örülök ha bent nem kapok hőgutát. Szörnyen melegem van, egész nap egyedül vagyok itthon mert a szüleim dolgoznak, és halálosan unatkozom. Barátaim nem nagyon vannak, a szüleim sem engednek el sehova amúgy sem. Itt ülök, az egész netflixet kinéztem, már a hátam is fáj a sok fekvéstől.Valami jó unaloműző tipp, amit nagy melegben is lehet csinálni? (strandra, moziba meg ehhez hasonló helyekre nem engednek)

2021. jún. 22. 17:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
Menj el diakmunkara
2021. jún. 22. 17:52
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
Örülj, hogy maradhatsz bent. Nekem csütörtökön reggel 7-kor fel Pest vonattal (90 km), majd 11-kor állásinterjú, utána vesekőzúzás, majd délután vissza 90 km, majd pénteken délelőtt 50 km kocsival oltás majd 50 km vissza, majd megint fel délután Pest, hogy szombat reggel menjünk Balatonra, hogy segítsek apámnak melóban :)
2021. jún. 22. 17:52
 13/23 anonim ***** válasza:
36%
Angliàhoz közel vagyok, 12 fok, eső
2021. jún. 22. 17:53
 14/23 anonim ***** válasza:
#13 szívesen cserélnék veled. itt a szobában 30 fok van
2021. jún. 22. 18:12
 15/23 anonim ***** válasza:
9%
Fuh szarja már össze magát aki a 40 fokra irigykedik🙄
2021. jún. 22. 18:13
 16/23 anonim ***** válasza:
18%
Derossz neked , más ugyanebben a melegben dolgozik...
2021. jún. 22. 18:34
 17/23 A kérdező kommentje:
16, arról én nem tehetek..de köszönöm hogy a válaszok 80 százaléka egyáltalán nem tanács hogy mit csináljak
2021. jún. 22. 18:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Takaríts,az hasznos is,mozogsz,van látszata.
2021. jún. 22. 19:49
 19/23 anonim ***** válasza:
25%

Diákmunka valamerre ?

Ha van kád engedj bele hideg vizet vidd be a laptopot vagy a gépet stb és nézzed onnan :D

2021. jún. 22. 20:25
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezt a meleget most én is nagyon nehezen bírom, kedves kérdező sajnálom a helyzetedet, anno nekem is hasonló mentalitású szüleim voltak. A barátok fontosak, légy nyitott és dolgozz rajta, hogy legyenek, azon is érdemes dolgozni, hogy a szüleid elengedjenek ide-oda.

Egyébként, igyál sok hideg vizet, naponta többször mosd le magad hideg vízzel, esetleg csinálj ilyen spriccelős hideg vizes hűsítőt magadnak. Fess, rajzolj, kezdj el más nyelven nézni sorozatokat, esetleg autodidakta módon kezdj el tanulni egy új nyelvet, kísérletezgess egyszerű receptekkel, desszertekkel, ennek még a szüleid is fognak örülni, próbálj meg akár neten ismerkedni más emberekkel, írj blogot/naplót, nem tudom milyen idős vagy, de akár gondolkozhatsz a továbbtanuláson is, nézegethetsz egyetemeket...ilyenek. Estefele pedig, amikor már kicsit jobb idő van, menj el sétálni, kocogni, biciklizni. Ha van valami vízpart a közelben, akkor oda. Nem tudom milyen a pontos viszony a szülőkkel, hogy hány éves vagy és mennyi zsebpénzt kapsz, de lehet jó ötlet lenne beszélni valami heti pár alkalmas diákmunkáról, arról, hogy hetente 1x elmehess strandra vagy uszodába...ilyenek. Nekem könnyebb elviselni ezt a meleget, ha van dolgom és vannak programjaim, és ha nem a tűző napon, de sokat vagyok kint, mert akár mekkora kereszthuzatot csinálok, klíma nélkül itthon szörnyű:(

2021. jún. 25. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!