Itthon ülök egyedül, dögmeleg van, és semmit nem tudok csinálni, valami tipp?
Diákmunka valamerre ?
Ha van kád engedj bele hideg vizet vidd be a laptopot vagy a gépet stb és nézzed onnan :D
Ezt a meleget most én is nagyon nehezen bírom, kedves kérdező sajnálom a helyzetedet, anno nekem is hasonló mentalitású szüleim voltak. A barátok fontosak, légy nyitott és dolgozz rajta, hogy legyenek, azon is érdemes dolgozni, hogy a szüleid elengedjenek ide-oda.
Egyébként, igyál sok hideg vizet, naponta többször mosd le magad hideg vízzel, esetleg csinálj ilyen spriccelős hideg vizes hűsítőt magadnak. Fess, rajzolj, kezdj el más nyelven nézni sorozatokat, esetleg autodidakta módon kezdj el tanulni egy új nyelvet, kísérletezgess egyszerű receptekkel, desszertekkel, ennek még a szüleid is fognak örülni, próbálj meg akár neten ismerkedni más emberekkel, írj blogot/naplót, nem tudom milyen idős vagy, de akár gondolkozhatsz a továbbtanuláson is, nézegethetsz egyetemeket...ilyenek. Estefele pedig, amikor már kicsit jobb idő van, menj el sétálni, kocogni, biciklizni. Ha van valami vízpart a közelben, akkor oda. Nem tudom milyen a pontos viszony a szülőkkel, hogy hány éves vagy és mennyi zsebpénzt kapsz, de lehet jó ötlet lenne beszélni valami heti pár alkalmas diákmunkáról, arról, hogy hetente 1x elmehess strandra vagy uszodába...ilyenek. Nekem könnyebb elviselni ezt a meleget, ha van dolgom és vannak programjaim, és ha nem a tűző napon, de sokat vagyok kint, mert akár mekkora kereszthuzatot csinálok, klíma nélkül itthon szörnyű:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!