Hogyan reagálnalátok erre a mondatra?
Figyelt kérdés
,,25 évesen már rég gyereked kéne hogy legyen''2021. jún. 22. 16:24
1/11 anonim válasza:
Sehogy. Törődjön midnenki a maga életével
2/11 anonim válasza:
Megkaptam már párszor...leszarom nem kell gyerek.
3/11 anonim válasza:
25 évesen már épp csak nem voltam magam is gyerek.
4/11 A kérdező kommentje:
Mai világban már átlagban 30 évesen szülnek. Én is most fejeztem be az egyetemet. Ebben az évben még minden a bulizasrol szólt. Erre most végeztem és a család már ezzel traktál. Holott még párom sincs.
2021. jún. 22. 16:34
5/11 anonim válasza:
Röhögnék. Ha a szüleim mondanák, akkor pedig megkérdezném, hogy miért nem a bolti eladó karriert szorgalmazták és egy lakást vettek nekem, miért baxtak el ennyi pénzt a támogatásomra egyetem alatt, ha a szülést tartják a legfőbb feladatomnak.
6/11 A kérdező kommentje:
Én alapból szülni sem teevezek
2021. jún. 22. 17:07
7/11 A kérdező kommentje:
Tervezek
2021. jún. 22. 17:07
8/11 anonim válasza:
Én annyit, hogy másik idősíkon vagyok, nekem nem úgy telik az idő. Erre bekussolnak majd.
9/11 anonim válasza:
Azt, hogy azért, mert ők eldobták a fiatalságukat, és nem éltek igazán, neked még nem kell. Szóval szerintem egyáltalán ne vedd magadra. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!