Nemdohányzók! Ti mivel szüneteltek? Mit csináltok olyankor, mikor mások rágyújtanak? Hogy néz ki egy szünet nálatok, vagy egy pihenőidő?
Én teázok.
Amúgy sosem kívántam cigit, bizonyos helyzetekben hajlamos vagyok körmöt rágni de leszoktam róla.
"Mivel töltötök 5 perc várakozási időt, ha vártok a buszra, vagy valakire? Mit csináltok, ha zavaróan néznek rátok egy tömegben az emberek, és nincs mivel lekötnötök magatokat? Hogy éltek cigi nélkül?"
Nezem a sok kenyszerbeteg idiotat, akik dohanyzassal, ivassal, evessel, felesleges telefonalassal foglaljak le magukat, terelik el a gondolataikat, mert olyan szar lelkiallapotban elik az eletuket, hogy egy percig sem tudnak csak ugy magukkal meglenni.
Én sosem éreztem arra késztetést, hogy egészségtelen dolgokkal kössem le magam. Nem akarom tönkretenni a szervezetemet, ugyanis a sportolás a legfontosabb dolog az egész életemben.
-Mivel indítjátok a napot kávé és cigi helyett?
-Futni megyek, majd reggelizek.
-Mit csináltok evés után?
-Ha otthon vagyok, rajzolok, álmodozok vagy interneten böngészek. Ha iskolában vagyok, tanulok a következő órámra, illetve ha nem készültem semmivel, akkor lemásolom valakiről a leckét. :D
-Mit csináltok házimunka után/közben?
-Zenét hallgatok és gondolkozok, illetve a feladatomra figyelek.
-Mit csináltok, ha valakikkel összeültök csevegni?
-Beszélgetünk vagy sétálunk.
-Mit tesztek cigizés helyett?
-Sportolok, rajzolok, álmodozok. Sajnos ha ideges vagyok, mindig nagyon éhes leszek, ezért elkezdek enni. Nálam a stresszevés egy olyan fajta káros szenvedély, mint a dohányzóknak a cigaretta, de szerencsére a sok futás miatt nem igazán látszik rajtam. :D
-Hogy tudtok kávézni cigi nélkül?
-Nem kávézok, mert undorodok tőle.
-Hogy tudtok alkoholt inni, bulizni cigi nélkül?
-Alkoholt sem fogyasztok, teljesen feleslegesnek tartom. Ha bulizni megyek, én a zenének és a táncolásnak örülök leginkább, más nem nagyon érdekel.
-Mivel nyomtatjátok a zsíros ételt?
-Ritkán eszek zsíros ételt, egyébként paprikaval vagy hagymával. :D
-Mivel töltötök 5 perc várakozási időt, ha vártok a buszra, vagy valakire?
-Élvezem, hogy végre elmélyedhetek a gondolataimban.
-Mit csináltok, ha zavaróan néznek rátok egy tömegben az emberek, és nincs mivel lekötnötök magatokat?
-Gondolkozok és álmodozok tovább. Számomra a futás és a gondolataim a legfontosabbak az életemben, engem ez a két dolog tökéletesen leköt.
-Hogy éltek cigi nélkül? Nem éreztek/éreztetek soha késztetést, hogy cigizzetek?
-Mivel sosem próbáltam ki a cigarettát, nem tudom, hogy milyen. Amit nem ismer az ember, az nem tud neki hiányozni. Egyébként szerintem kifejezetten zavaró, büdös és egészségtelen is a cigarettafüst, nem szeretném kipróbálni.
Ha végleg le szeretnéd tenni a cigarettát, talán annyit tudok mondani, hogy keress valami más dolgot helyette, amivel le tudod kötni magad. Sok sikert kívánok a leszokáshoz!
Letölthetnél helyette valami jó rejtvényt a telefonodra, pl sudokut vagy nonogrammot, vagy ha egyszerűbbre vágysz, akkor valami színezős játékot, candy crusht..stb.
Vagy ha valami kézimunkát szeretnél (és nem jön be a kötögetés) akkor megpróbálhatsz hímezni, makramézni, rajzolni, origamizni...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!