Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az szemetseg hogy...

Szerintetek az szemetseg hogy ha a baratnommel megyek el valahova messzebbre akkor elkerem az uzemanyag koltseg felet?

Figyelt kérdés

Elmentunk kb 250 kilometert en mondtam neki hogy az tok jo hogy ő vilagot akar latni de en nem tudok mindent finanszirozni erre o szinte megsertodott es mondta hogy nem fizet kovileg. En 19 eves vagyok ő 17. Amit én megkerestem diakmunkakkal abbol tankolom az autót így allapodtam meg a szuleimmel hogy akkor vesznek nekem egy autót ha en tankolom. Tehát a lényeg hogy nincs folyamatos keresetem mert tanulok még így annyi penzem van ami van. Szerintem nekem van igazam es inkabb halasnak kene lennie mert igy is csomo mindenhova elviszem ingyen edzesre ide oda vasarolni stb de azt nem akarom hogy tobb szaz kilometerre is en fizessek. ( 8 liter korul fogyaszt 100 on). Szerintem fel se fogja hogy a 19 evesek 95% nak nincs autoja szoval nekem ez egy aldas.

Olyanokat mondott hogy nem fizet mert en egyedul is jonnek es akk mindegy hogy elhozom e de ez nyilvan hulyeseg mivel kozos program.... Meg en ugy erzem ha mar vezetek mindenhova es van egy tobb millios autom, jogsim akkor ez nem nagy dolog.

2021. jún. 21. 18:41
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%

Hogy a 19évesek 95%-ának nincs kocsija azzal vitatkoznék. Talán ha nézzük afrikát meg az egyéb elmaradott országokat is akkor talán lehet benne valami.

Na de mindegy...

Eléggé korrektnek tartom a hozzáállásodat. Én is szívesen fizetek mindent, ami úgy van, de nagyobb kiadásoknál lehet megkérném a párom, hogy szálljon már be a költségekbe, bár mondanom se kellene, hanem magától mondaná a dolgot.

A több milliós autónál esett le a dolog. Kifogtál egy aranyásót...

Rendes gyereknek látszol. A szüleidnek van pénze nem neked. Szerintem szakits vele és keress egy normális lányt magad mellé. Jobbat érdemelsz

2021. jún. 21. 18:56
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Felnőttek között, ha van mindkét fél részéről saját kereset, ez általában úgy működik kulturáltan, hogy egyszer az egyik fél fizet valamit, egyszer a másik. Aki jobban el van kicsit eresztve anyagilag, az többször, vagy nagyobb értékben. Aki viszont semmit se ad bele a kapcsolatba, még jelzés szinten sem, az kihasznál.
2021. jún. 21. 18:57
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Beszéljétek meg. Vagy félsz attól, hogy elhagyna, ha nem vinnéd mindenhova?
2021. jún. 21. 18:59
 14/31 A kérdező kommentje:
Probaltam vele beszelni de ellenkezett. De kovetkezoleg már nem fogom ezt hagyni nekem ez termeszetes lenne forditott esetben hogy en fizetem a felet sot en meg ra is fizetnek mivel az auto, a jogsi az auto fenttartasa is sokba kerul... Na meg soforkodni is kell....
2021. jún. 21. 19:08
 15/31 anonim ***** válasza:
29%

17 éves hülye szuka mit vársz tőle? Még az érettebb nők is azt várják,hogy eltartsa őket egy hülye barom.

Na de egyszóval teljesen igazad van,és ne cseszd el feleslegesen a pénzed egy p..náért.

2021. jún. 21. 19:08
 16/31 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem jutottál semmire vele a beszélgetéssel, akkor csak kihasznál téged sajnos. Keress egy rendes lányt, aki őszintén értékel téged.
2021. jún. 21. 19:09
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
Igazad van, adjon ő is bele. Ha meg nem tud adni, akkor maradjatok a környéken ami nem kerül pénzbe.
2021. jún. 21. 19:11
 18/31 anonim ***** válasza:
83%
Neked adok igazat, fura a barátnőd hozzáállása. Hogyha én találok ki egy programot, akkor alap, hogy többet bele is adok, mint a párom.
2021. jún. 21. 19:16
 19/31 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem érti meg, akkor kihasznál.

Én mondjuk kidobnam többszörös ertetlenkedes után.

2021. jún. 21. 19:22
 20/31 anonim ***** válasza:
9%
Undorítóak a mai férfiak hogy mindenért picsognak és mindent sajnálnak a nőtől...
2021. jún. 21. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!