Miért mondta azt, hogy mostantól magázódjunk?
Figyelt kérdés
Volt kolllégával összefutottam a lépcsőházba, kiderült, hogy szomszédok lettünk. Erre benyögte a fentit.2021. jún. 20. 11:39
1/14 anonim válasza:
Nem akar veled közelebbi kapcsolatot létesíteni, távolságot akar tartani
2/14 anonim válasza:
Nem vagy neki szimpatikus, és valószínűleg tolakodónak talál, így akar leállítani.
3/14 anonim válasza:
Ne köszönj neki többé előre. Ha ő köszön, csak bólints. Valamit valamiért.
4/14 A kérdező kommentje:
Isten ments. Dehogy vagyok tolakodó, ahogy ő, én is meglepődtem, hogy ott futottunk össze, rákérdeztem miújság. ennyi.
2021. jún. 20. 11:48
5/14 anonim válasza:
Hát akkor nézd ettől fogva levegőnek. Ha mégis rákérdezne, mért nem köszönsz neki, nyugodtan megmondhatod, ahogy akivel valaha tegeződtél, és magázódásra vált, az olyan ellenséges gesztus, hogy ne várjon többet.
6/14 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a legtöbb agresszió egyáltalán azért alakulhat ki, mert a másik fél engedi. Nem kell fejbe csapni, meg ilyesmi, de ha nem jelzed neki érthetően, hogy sértő volt veled, akkor kvázi beleegyeztél a megalázásodba. Az ilyesmire nem érvényes az okos enged, szamár szenved közmondás, hanem ez az agresszív gesztusnak való behódolás.
7/14 anonim válasza:
Annak mondanék ilyesmit, akit kifejezetten utálok.
8/14 A kérdező kommentje:
Rendben. Mit tennél a helyembe?
2021. jún. 20. 12:01
9/14 anonim válasza:
Ne legyél ennyire ügyefogyott. Ilyenkor alap, hogy magázás helyett kendezni kell, jó napot helyett csókolom. Különösen, ha férfi. Úgy kommunikálsz, mintha 90+ éves lenne. Lehetőleg a többi szomszéd előtt.
10/14 anonim válasza:
Ez egy idióta! Hidd el Kérdező, nem kell ez neked sem magázódva, sem tegeződve! Nem kötelező minden szomszéddal beszélőviszonyban lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!