Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pasimat zavarja a lábszagom...

A pasimat zavarja a lábszagom (nem tehetek róla). Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs pénzem drága cipőkre, a kínaiba meg belepálik a lábam. Minden nap fürdők, nem ez a gond, szerintem ez alkat kérdése is. Igaza van abban, hogy erős a szaga, de én mindent megteszek. Szappant használom, ecetes vízbe áztatom, minden praktikát kipróbáltam de ez van. Munkámból kifolyólag a szandál nem játszik, nem is szeretem mutogatni a lábujjaimat, mert nem szépek a körmeim. Mit tehetnék még? Nem érti meg hogy mindent megteszek.

2021. jún. 19. 21:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Na de ha vennél.egy minőségi cipőt, ami mondjuk 3 évre megmarad, már előrébb vagy, mint évente egy újabb cipővel. Plusz ha rendszeresen tisztítva, fertőtlenítve van.

Esetleg megnézetheted magad orvossal is, a fokozott, bűzös verejtékezés semelyik testrészen sem jelent jót.

2021. jún. 19. 22:07
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Az előzőek jókat írtak. Erdemes még Sanytol féle cipőbelső sprayt használni, érdemes minél többet mezítláb lenni is.
2021. jún. 19. 22:11
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

A Zoknid legyen jó minőségű, nem müanyag. Az is rengeteget számít.

És hiába pontozták le, érdemes lenne orvoshoz elmenni, mert fertőzéstől is lehet lábszag.

Korodat nem írtad, ha még kamasz vagy, akkor az is lehet, hogy csak átmeneti a dolog, a hormonok miatt, és majd kinövöd.

2021. jún. 19. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Pamut frottír zokni sokat segít.

De ha én a pasid helyében lennék, elmennék veled cipőboltba, és azt mondanám: válassz magadnak egy BŐR (!!!!!!!!), tehát nem műbőr cipőt, és megveszem neked.

Határozott álláspontom, hogy a tisztességes cipő ott kezdődik, hogy bőrből van.

2021. jún. 19. 23:11
 15/23 A kérdező kommentje:
Biztos nem költene rám ennyit, szegény nem is tudna, nem is várom el!
2021. jún. 19. 23:26
 16/23 anonim ***** válasza:
91%
Kèrdező, akkor mit szeretnél? Mindenre csak a NEM megy, pedig sok jó dolgot írtak az előzők...
2021. jún. 19. 23:29
 17/23 anonim ***** válasza:
80%
Hat a budos lab undorito akkor is, ha nagyfatere. Talan nem mezitlab picsacipot, hanem pamutzoknival sportosat kene hordani, akkor is, ha kinaibol van.
2021. jún. 20. 00:24
 18/23 anonim ***** válasza:
97%
Bőrgyógyász mit mondott?
2021. jún. 20. 00:58
 19/23 anonim ***** válasza:
94%

Patikában kaphatóak erős készítmények izzadás ellen, sokkal jobbak mint a drógériás lábspray.

De amúgy tényleg, haza érkezés után alapos lábmosás, dezodorálás vagy egy illatos krém rá utána? Mosakodás után csak nem büdös?

2021. jún. 20. 07:08
 20/23 anonim ***** válasza:
93%
A cipő nagyon nagyon fontos. Ruházz be egy minőségi cipőre, vagy kettőre. Ha az sem megy, akkor így kell elfogadnia. Ez van.
2021. jún. 20. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!