Miért akar valaki bűntudatot kelteni?
Figyelt kérdés
Nagyimnak soha semmi sem jó. Mindent kritizál. Ha valamin már nem lehet módosítani, akkor is napokig, hetekig, évekig! mondja, hogy miért nem másképpen csináltam/tuk. Semmi értelme, ha arra akarna rávenni, hogy valami más legyen, akkor megérteném. De ez így bűntudatkeltésnek tűnik nekem. Jajgat is mellé. Még egy bevásárlást sem megköszön, hanem lecsesz minket, hogy mit vettünk neki. Mi ezzel a célja? Valakinek van tippje? Mit akar ezzel elérni? Sírkövet csináltattam a szüleimnek, gránitból, multicolourt drágát nem hagy békén 3 hónapja. Ezen nem lehet változtatni... Sok más ilyen van... Mi lehet a pszichológiai magyarázat? Neki soha semmi nem jó. Kikészíti a környezetét...Mi értelme annak, hogy bűntudatot kelt? Vagy mit akar ezzel?2021. jún. 19. 14:43
11/11 anonim válasza:
A célja a bűntudatkeltés, ahogy írtad is. Tudatosítsd, hogy ilyen és szard le. A játszmáiba fölösleges belebonyolódni. Tudom, könnyű mondani de mégis neki van baja a saját életével, megöregedett és ezzel kompenzál. Fogadd el, hogy ilyen, és ne hagyd hogy le húzzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!