A transzok és a feministák miért ütik egymást?
Figyelt kérdés
Én elég gagyinak tartom mindekettőt szóval inkább röhögök rajtuk, de pontosan mi az oka? Nem egy bölcsőből származnak mindketten? Egyenlőségmánia, hisztériakeltés stb... nekem úgy tűnt eddig, hogy jól megférnek egymás mellett.2021. jún. 19. 08:55
11/15 A kérdező kommentje:
10: a feministák tények helyett fikcióra alapoznak: pl. 40%-os bérkülönbség, ja beleszámoltuk a gyesen lévőket is bocs...
2021. jún. 19. 18:39
12/15 anonim válasza:
Feminista vagyok, és semmi bajom a transzneműekkel. Sőt, eddig egy feminista transzgyűlőlővel (?) sem találkoztam, úgyhogy fogalmam sincs, honnan szedted ezt a baromságot.
13/15 anonim válasza:
9#, mert az emberek se nem gondolkodnak univerzálisan, se nem látnak a létezés működésének megfelelő mélységeibe.
14/15 anonim válasza:
Az emberek alsó pár százaléka üti egymást. Mert nagyon fejletlen. Ez független... hát mindentől.
15/15 anonim válasza:
Mit is tartasz barmelyiken “gagyinak”?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!