Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt miért hiszik az emberek,...

Itt miért hiszik az emberek, hogyha elkezdik szidni az oltatlanokat, akkor azzal rávesznek bárkit is az oltásra?

Figyelt kérdés

Be vagyok oltva, de elfogadom ha valaki nem kéri. Sosem győzködtem senkit, főleg nem kezdek el szidni senkit.

Az előbb beleolvastam a politika témában egy kérdésbe. Borzasztó ami ott megy. Káromkodnak a válaszolók, fogyatékosnak, hülyének nevezik azokat akik nem oltatnak. Belekötnek abba, ha valaki leírja, hogy egészséges. Ezt miért csinálják? Tényleg komolyan kérdezem, mert eszembe nem jutna még egy anonim oldalon sem alázni másokat. Annyira szomorú ez. :( Elvileg felnőtt emberek.

2021. jún. 18. 18:31
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt is csak egymásnak ugranak az emberek. Én ezt annyira unom már. :( Mikor lesz már vége? Mikor már nem az lesz a téma, hogy koronavírus, oltás, maszk, korlátozások... Jó lenne ha olyan lenne minden mint a covid előtt.
2021. jún. 18. 21:26
 22/25 anonim ***** válasza:
10%
Ha mindenki oltatna akkor végre visszatérhetnénk a normális életünkbe. Csak sajnos az oltáselleneseknek azelőtt sem volt életük, ezért nekik aztán mindegy. Élvezik hogy most más is úgy él mint ők, másnak sincsenek programjai, más sem utazgat, más sem jön-megy a barátaival korlátlanul.
2021. jún. 18. 21:56
 23/25 anonim ***** válasza:
80%

"Mikor már nem az lesz a téma, hogy koronavírus, oltás, maszk, korlátozások... Jó lenne ha olyan lenne minden mint a covid előtt."

Majd ha megszüntetik a diszkriminációs zsarolókártyát. Ha ezt nem találták volna ki nekünk, szerintem az elenyésző számú valódi rettegőn kívül senkit nem érdekelne, hogy ki van oltva és ki nincs.

Érdekes, a világ többi táján meg tudták oldani, hogy aki nem kér a vakcinából, és beteg sem volt, az azért ne szoruljon ki szinte minden szórakozási lehetőségből és pláne ne kelljen plusz díjakat fizetnie pl. egy tervezett műtét esetén.

Ha nem szivatnák lépten-nyomon azokat, akik nem kérnek egy vészhelyzeti engedéllyel rendelkező, saját felelősségre beadatható szerből, aminek a beadatása elvileg önkéntes is, eszébe se lenne senkinek szidni senkit, és az oltottság kérdése oda kerülne, ahová való: a magánügyek közé.

2021. jún. 18. 23:23
 24/25 anonim ***** válasza:
56%

"Szomorú hogy egyes embereknél olyan magasan van az ingerküszöb, és olyan szintű az empátiahiány, hogy 30 000 ember (egy kisváros!) halála smafu"

Veselkedj neki mégegyszer az értelmezésnek!

Senki nem állította, hogy ezek a halálesetek nem sajnálatosak, csak arra mutattam rá, hogy javarészt nem az adófizetők köréből kerülnek ki, így az az állítás, hogy a korlátozásokat az "adófizetők érdekében" tartanák fenn, téves.

Továbbá ne felejtsük el,korábban is rengeteg ember meghalt évente rákban, influenzában, kórházi fertőzésben, vagy csak mert egyszerűen eljött az idő; és a lőtéri kutyát nem érdekelte.

2021. jún. 18. 23:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de hátha itt vagy még kérdező: a GYK-n ne várjál normális, építő jellegű párbeszédet soha. Én csak annyit írtam le erre az oldalra, hogy még orvosom tanácsa alapján várok (ergo oltatok majd), de mivel magas az antitestem több, mint fél évvel a koronafertőzés után, így jelenleg kb. felesleges az oltás, majd oltassak akkor, ha csökkenésnek indul drasztikusan. Azóta is méretem a szintet havonta. Na erre betalált egy nagyon művelt hozzászóló, hogy ivermectinezek biztosan, hogy okosabbnak képzelem magam az orvosoknál (bizonyára azért konzultálok rendszeresen velük...), mi van, ha valaki azért meghal, mert én lebeszéltem az oltásról (soha, senkit nem beszéltem le, mi több, örültem, mikor a szüleim is végre mehettek), meg ennyi erőből miért nem fekszem a vonat elé... Szerinted az ilyen normális? Persze mikor kérdőre vontam, már semmit nem tudott felelni, elsunnyogott a francba a hazugságaival.
2021. nov. 4. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!