Itt miért hiszik az emberek, hogyha elkezdik szidni az oltatlanokat, akkor azzal rávesznek bárkit is az oltásra?
Be vagyok oltva, de elfogadom ha valaki nem kéri. Sosem győzködtem senkit, főleg nem kezdek el szidni senkit.
Az előbb beleolvastam a politika témában egy kérdésbe. Borzasztó ami ott megy. Káromkodnak a válaszolók, fogyatékosnak, hülyének nevezik azokat akik nem oltatnak. Belekötnek abba, ha valaki leírja, hogy egészséges. Ezt miért csinálják? Tényleg komolyan kérdezem, mert eszembe nem jutna még egy anonim oldalon sem alázni másokat. Annyira szomorú ez. :( Elvileg felnőtt emberek.
*Az OLTATLANOKAT alázzák általában
Elírtam elnézést.
Aki azt írja, hogy az oltatlanokat a maszkviselés miatt utálja, az nem gondol arra, hogy ezt a rendelkezést nem az oltatlanok hozták és ők igazából pont lesz.rnák, ha mások nem hordanának körülöttük maszkot?
A legnagyobb vírusrettegők pont nem közülük kerülnek ki, azok beoltva is otthon reszketnek.
Persze nyilván könnyebb az oltatlanokat szidni, mint a törvény alkotóját.
Aham.
Lássuk.
Oltásellenes ismerősöm többször zaklatott telefonon, mert beoltattam magam.
Elhordott mindennek. Oltásellenes kollégáim folyamatosan gúnyolódnak.
Ki is kezdte el a birkázást? Ja igen, az oltásellenesek. Várom a lepontozást, de amit itt, a facebook-on és a VALÓ életben tapasztalatok, az az hogy az oltásellenesek gúnyolódnak, bántanak előszeretettel beoltott embereket.
A kérdésed meg tipikusan álságos, modoroskodó, nagyon jól lehet tudni, hogy mire megy ki a játék...ja és jövő héten találkozom oltatlan haverokkal, megyünk teraszra/sétálni. Na ők pl soha nem csinálnák ezt a passzív-agresszív szarságot, amit te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!