Szerintetek is nagyon magasak az tini lányok?
A középiskolás lányokra gondolok, a mostani generációra.
Ma elég sokat gyalogoltam a városban, és gyakorlatilag majdnem hogy mindegyik fiatal lány, aki szembe jött velem, magasabb volt nálam egy kicsivel vagy egy magas velem. Én 175 cm férfi vagyok.
Most már alacsonynak érzem magamat szinte,
Sajnos igen.
Pedig tiniből a max. 165 centis, MILF-ből a 185+ -os az igazi.
4es vagyok.
Vince 1989 privátüzeneteket küld. Üzenem neki, hogy pasi vagyok így nem élnék az általa felkínált örömökkel. Se én se a lányom nem kérünk abból a másfél perces örömből amit Vince a 8 centiméterével nyújtani szeretne.
Köszönöm, számomra ez volt a mai legértelmesebb és leghasznosabb válasz ezen az oldalon.
Igen, ez durva. Sok 185 cm+ feletti lányt is látok.
Viszont a fiatal fiúknál nem figyeltem meg, hogy nagyon magasak lennének. Ezek a fiatal lányok nagyon érettnek tűnnek külsőre, gyakorlatilag legtöbb 14-15 évest 20 éves fölöttinek nézem!!!
Ezzel szemben a fiatal srácok olyan kis éretlennek tűnnek. Nem tudom ti hogy látjátok?
#6:
Neked biztos kutya volt az apád, hogy mások segglukát szagolgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!