Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az első véleményetek egy...

Mi az első véleményetek egy kicsit magasabb hangú férfiról?

Figyelt kérdés

Valamiért mindig is magasabb volt a hangom, amivel nagyon sokáig nem voltam kibékülve, ha izgultam, akkor nagyon zavart engem hosszú ideig, szóval kénytelen voltam megtanulni nyugodt maradni stresszhelyzetben, így már ez nem probléma.

Viszont úgy vettem észre állásinterjúkon, illetve munkahelyen is, hogy nagyon hamar sikerül barátságos, megbízható benyomást keltenem másokban, pedig egy zárkózott személyiség vagyok.

Lehetséges, hogy a magasabb hang miatt valamiért sokan próbálnak automatikusan ebbe a "barátságos, megbízható" kategóriába sorolni engem? Vagy ez még nem elég és az összkép lenne a "sikerem" kulcsa?

2021. jún. 16. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A hangja nem a személyiségének a része. Szóval a személyiségétől függ, mit gondolok róla.
2021. jún. 21. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!