Mi az első véleményetek egy kicsit magasabb hangú férfiról?
Valamiért mindig is magasabb volt a hangom, amivel nagyon sokáig nem voltam kibékülve, ha izgultam, akkor nagyon zavart engem hosszú ideig, szóval kénytelen voltam megtanulni nyugodt maradni stresszhelyzetben, így már ez nem probléma.
Viszont úgy vettem észre állásinterjúkon, illetve munkahelyen is, hogy nagyon hamar sikerül barátságos, megbízható benyomást keltenem másokban, pedig egy zárkózott személyiség vagyok.
Lehetséges, hogy a magasabb hang miatt valamiért sokan próbálnak automatikusan ebbe a "barátságos, megbízható" kategóriába sorolni engem? Vagy ez még nem elég és az összkép lenne a "sikerem" kulcsa?
Jah, te az a fajta kérdező vagy, akinek itt kell benyalni? Bocs.
Nekem akkor is valaki hangja elég semleges, sőt, az arca is, néha elgondolkodom, arc-vakságom van-e. Én nagyon arra figyelek, ki mit visel, milyen cuccai vannak, és mit mond.
De akkor tessék: Jahj hát peeersze, emiatt vagy mindenben sikeres, igen, mindenki nagyon szimpatizál a magasabb hangú férfiakkal.
Gesundheit!
"De meghallgatnám szex közben"
Valamiért izgatnak az ilyen pasik, nem tudom az okát.
De egyébként se negatív se pozitív benyomást nem keltenél bennem. Legalábbis tudatosan, tudatalatt lehetséges.
Ahány ilyen vinnyogós hangú ember jött be hozzánk a műhelybe, valamennyinek volt valami kínja mindig. Hisztisek, még a főnök is múltkor megjegyezte, "na, jön megint egy kismadár!". Tipikus vasággyal 40 kilós férfiak, akiknek kb semmi nem jó.
Nekem nem szimpatikusak, erre te is rábizonyítasz, mert ahogy látom, csak annak fogadod el a vélményét, akié tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!