Miért szokás az interneten hogy a lányok/nők néha odaírják a mondandójuk végére hogy "Period"?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 20:50
11/16 anonim válasza:
Te jó ég, semmi köze a menstruációhoz. Miaf 😂
Lehet lepontozni az ötöst, de azt jelenti, amit ő írt. Mondjuk nem tudom, hogy aki semmit nem ért a témához, az miért pontozgat.
12/16 Sunshinedoll válasza:
Aki meg leírja, hogy "ezt nőként mondom" az ilyenkor mit gondol? Mintha nőként megbocsáthatóbb lenne az, ha valaki hülye, vagy indokolatlanul, bután kritizálja a többi nőt.
13/16 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok
Akkor elnézést, rosszul tudtam. Én még csak olyan környezetben láttam ezt, ahol megállja a helyét a menstruációs magyarázat, sőt, Redditen meg is erősítették.
14/16 anonim válasza:
Ez nem női sajátosság, férfiak is csinálják. A jelentése az, mint nálunk annak, hogy "Ennyi." - tehát azt sugallja, hogy az illető azt hiszi, nála van a bölcsek köve... max. angolul "menőbb".
15/16 anonim válasza:
Ezt magyarul is szokták használni, nyomatékosítás.
Pl: "Nem megyek, és kész." Vagy: "Nem megyek, pont!" Esetleg: "Nem megyek. Ennyi!"
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mostmár mindent értek :D
2021. jún. 17. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!