Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szokás az interneten...

Miért szokás az interneten hogy a lányok/nők néha odaírják a mondandójuk végére hogy "Period"?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 20:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%
Ezt mindenki tudja. Period
2021. jún. 16. 20:55
 2/16 anonim ***** válasza:
46%

Hogy fogják valamire hogy miért idegbetegek. A period a menstruációt jelenti.

Nő vagyok, mielőtt az idegbeteg nők le hímsovinisztáznak.

2021. jún. 16. 21:00
 3/16 A kérdező kommentje:
#2 Köszi. Először én is valami ilyesmire gondoltam, de láttam olyan alkalmat is amikor sehogy sem illett bele a képbe hogy mi köze lenne a dologhoz a menstruációs ciklusnak
2021. jún. 16. 21:03
 4/16 anonim ***** válasza:
12%
Ezzel én még sosem taálkoztam. Gondolom arra akarnak utalni, hogy a kommentjük tele van érzelmekkel, de ne őket hibáztasd, hanem azt, hogy épp megvan nekik. Erre tudok tippelni.
2021. jún. 16. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy van köze a menstruációhoz xD A period itt a pontot jelenti a mondat végén. Magyarul is mondjuk, hogy pl "Szeretem a kávét, és pont." Nyomatékosítás.
2021. jún. 16. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
En tik tokon szoktam latni ,hasznaljak eleg sokan. Nagyjabol annyit jelent ,hogy ez teny ,vagy ahogy #5 - is irta nyomatekositas
2021. jún. 16. 21:11
 7/16 anonim ***** válasza:
17%
4-es vagyok, mondom, hogy sosem találkoztam vele, ezért kell lepontozni? A 2-est bezzeg nem pontoztátok le, pedig ugyanazt írta, mint én. Hol itt az igazság. És akkor mutassatok már egy szövget, ahol valaki ezt írja!
2021. jún. 16. 21:23
 8/16 Sunshinedoll ***** válasza:
62%

A kettes óriási baromságot ír, ha nő, ha nem :D

A Period az angol szlengben azt jeleneti kb hogy "Ennyike".

Azt jelenti, hogy amit leírt, az végleges, nem változtat a véleményén.

2021. jún. 16. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:
37%

#8:

És látod, a sok értetlen kretén f*szfej meg téged is lenulláz. Itt sugárban csökken az IQ ezen az oldalon.

2021. jún. 16. 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Ez amerikai szleng, és kábé azt jelenti, hogy "ez minden, amit el tudok mondani", mondat végére szokták odabiggyeszteni. Ennek a hagyományosabb és brit formája a "That's all in nutshell"
2021. jún. 16. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!