Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Anyaként majd megértem, vagy...

Anyaként majd megértem, vagy egy kicsit azért jogosan gondolom így?

Figyelt kérdés

Leszögezendő imádom a gyerekeket, soha semmilyen formában nem voltam rájuk irigy, mindig odaadtam nekik a pótolható dolgaimat nem féltve meg rejtegetve, nehogy megtalálják.

Az utóbbi időkben viszont elkezdtem tapasztalni egy olyan jelenséget, ami teljesen őszinte leszek, kicsit zavar.

A cégünknek nem a gyerekek a profilja, de a szülők sokszor hozzák magukkal szerződni a kicsiket akiknek van játszósarok kialakítva játékokkal, színezőkkel stb.

Sikeres üzlet esetén szoktunk adni apró ajándékot ami már a szemünk láttára azonnal a gyerek kezébe szokott kerülni és nagyjából a távozásukig pont millió miszlikbe is aprítja a gyerek.

Máskor csak elhintik a megjegyzést, hogy hogy fogja élvezni szétszedni a gyerek, megint más csak elmeséli amikor lát nálunk belőle egy másikat, hogy jajj az övét azonnal "megette" szétrágta meg tépkedte a gyerek.

Úgy gondolom, hogy adják oda persze, ha ő nekik nem kell, de nekünk ezek az ajándékok pénzbe kerülnek, legalább ne mondják vissza, hogy mi lett a sorsa vagy ne még a jelenlétünkben adják tovább a gyerekeknek megsemmisítésre, mert azért rosszul esik.

2021. jún. 16. 16:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tele van az iroda játékokkal, aki kérte engedtük, hogy hazavigye ami nagyon tetszett. De egy felnőtt célcsoportú szolgáltatóként ahol nem minden ügyfélnek van gyermeke miért játékot adnánk? Igaziból ez a jegyzetelősdi profilba vág, azért is ezt választottuk.

Azért van akinél többször is viszont láttuk, hogy használja, itt a lényegi kérdés az volt, hogy ha ti bármilyen cégnél ha kapnátok valami ajándékot azonnal a gyerek kezébe adnátok és hagynátok hogy a cég ajándékát szétszedje az ajándékozó előtt?

2021. jún. 16. 17:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva engem sem érdekelne egy ilyen ajándék, és nem is a gesztust látnám benne, hanem azt, hogy ezzel reklámozom a céget, ha látják nálam. Manapság ráadásul egyre kevesebben írnak papíron, sokkal egyszerűbb a telefonba bepötyögni a dolgokat, úgyhogy valami olyan ajándékot választanék, ami relevánsabb lehet egy felnőtt számára.
2021. jún. 16. 18:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Igaziból nem reklámnak szánjuk, csak személyesnek, mert nem tömegcikkeket és nem is tömegszolgáltatást árusítunk, tehát nincs reklám értéke ha valaki látja a tollon vagy a füzeten az 5mm-es betűket.
2021. jún. 16. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezeknek otthon meg senki nem mondott nemet.
2021. jún. 16. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#12-es vagyok. Ha reklámértéke ugyan nincs, a másik probléma továbbra is fennáll, hogy nem használnák ki az emberek. Tollam is van itthon rengeteg, több elegáns is, azokkal sem írok. Más ötlet nem jöhet szóba?
2021. jún. 16. 19:27
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igaziból a profilunkhoz nem is kimondottan illik az ajándékozás, legalábbis az ugyan ilyen munkakörökben senkiről nem tudok, hogy adna akár egy tollat is. Ezért ennél jobban még nem gondolkodtam rajta, de lehet, hogy inkább beszüntetjük, mert mást nem igen tudok elképzelni pl, hogy bögréket vagy esernyőket osztogassak :D

2021. jún. 16. 21:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló vagyok. Most már nagyon kíváncsivá tettél, mivel foglalkozik a céged? :)
2021. jún. 16. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Úgy mondod mintha ez kárba vesze. De hisz a gyereknek ez móka. Ti oda adjátok, mondván 'nem mire fogjátok használni, de vállalom a felelősséget, hogy nem lesz hasznos', erre ők a gyereknek adják, aki kiélvezi a pillanatot is, meg a játékot is.

Letagadni már igazán rossz is lenne.

2021. jún. 21. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!