Én gondoltaim róluk (általánosítás warning):
- Videojáték > élet
- Szórakozás > munka
- Napi 10-14 óra gép előtt ülés
- Sok az életképtelen (egy szendvicset alig tudnak megcsinálni, alig értenek valamihez, autó akksi cseréje meg pédldául az idegenektől származó dolog) Tisztelet a kivételnek, ha akad még olyan
- Sok az elkényeztetett (magas életminőség elvárása alanyi jogon)
- Kiskapuk keresése mindenben
- Speciálisnak, kiválasztottnak hiszik magukat (Nagyon magas ego társul ez mellé)
És még sok minden, de nem akarom végtelen ideig koptatni a billenytűzetet.
Ők is eldönthetik, hogy mit csináljanak szabadidejükben. Te meg helyettük akartad eldönteni...Azt csinálsz amit szeretnél, engem pont nem érdekel ki mivel tölti az idejét, te próbáltál megmondó ember lenni, hogy menjenek dolgozni ha unatkoznak. Most is jobbnak hiszed magad: "jobb mintha az ötezredik koronahírt olvasgatnám, tekerném a facebookot lájkolgatva a 'menő' képeket, vagy tiktokra tennék ki egy éneklés imitáló videót."
Nem vagy jobb másoknál, hiába hiszed magad annak. Szép napot.
Pont olyan idióták, mint mi voltunk csak kicsit más a tech környezet. Semmi extra.
Y
19es írja legjobban körül.
Mi is fiatalok vagyunk, mint régen a felnőttek. Megvannak a saját f..szságaink de egyszer felnővűnk.
"- Sok az elkényeztetett (magas életminőség elvárása alanyi jogon)" - ilyen régen is volt
- Kiskapuk keresése mindenben" - szintén, belőlük lettem a mai politikusok, mindenkin átgázoló milliárdos vállalkozók
- Speciálisnak, kiválasztottnak hiszik magukat (Nagyon magas ego társul ez mellé" - akár csak OV :D
Generációk jönnek és mennek, egyik sem jobb vagy rosszabb, csak mások a körülményeik, a lehetőségeik.
X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!