Miért ilyen agresszívek és erőszakosak a "család az család" párti emberek?
Nos akkor kérdezek.
- A parkban egy fiatal hetero pár csókolózik. Vagy, a parkban egy fiatal meleg pár csókolózik. Kérdés: első esetben zavar-e a hetero feltűnősködés, vagy csak a másik esetben?
- Tv sorozat, kedves hetero pár, néha egy kis szolid erotikus jelenet, semmi túlzás, csak csókok vagy mondjuk este fekszenek az ágyban összefonódva és beszélgetnek. (takaró rajtuk derékig, nem látsz semmi "olyat"). Ugyanez egy kedves meleg párral, két férfivel. Na, az első esetben tartasz a titkos hetero propagandától? Ugye hogy nem?
- Bivalybasznádon Józsi hazamegy, és ezt mondja: anya, apa, bemutatom a barátnőmet, Gizit. Szeretjük egymást. Vagy: Józsi hazamegy és azt mondja: anya, apa, bemutatom a barátomat, Janit. Szeretjük egymást. Kérdés: melyik esetben fogják otthonról vasvillával elkergetni?
- Gyereket szeretnénk! Mondja Timi és Géza. Vagy: Gyereket szeretnénk! Mondja Tamás és Géza. Melyik esetben kap szívinfarktust a szomszéd Teri néni?
- "Anya, Apa, Jenő és én összeházasodunk!" Mi a különbség, ha ez Petra és mi a különbség ha ez Peti szájából hangzik el? Segítek: az, hogy amit lehet Petrának, nem lehet Petinek. Mert csak.
- Coca cola reklám. Fiatal hetero pár mosolyog egymásra egy Cola mellett. Érezd a felfrissülést! Vagy: fiatal meleg pár mosolyog egymásra egy Cola mellett. Érezd a népharagot! (True stroy, made in Hungary)
- Tovább is van, mondjam még?
Zavar a heteró is, utálom ha egymás szájába vannak.
Amúgy normális szülő nem kergeti el a saját gyerekét, akkor sem, ha meleg. Én legalábbis nem tenném, de ha én vagy a gyerekem lenne meleg, akkor sem gondolnám, hogy így erőltetni kéne a témát, mint ahogy te is sorolod, sorozatokban, reklámokban, kb már mindenhol, még gyerekeknek készült videójátékokban is. Felesleges. Ennyi meleg a világon nincs, egyáltalán nem racionális, hogy mindenhol kötelezően ott kell lenniük. Elszórtan oké, ahogy az életben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!